ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Δείξτε τα... καρύδια σας"

Φερέιρα: "Δείξτε τα... καρύδια σας"
INTIME SPORTS

Να απαντήσουν σε όσους τους θεωρούν ότι η υπόθεση τίτλος τελείωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ζήτησε με τον δικό του τρόπο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Η ήττα της Κυριακής από τον ΠΑΟΚ έριξε ψυχολογικά τους πράσινους και αυτό ήταν κάτι που παρατήρησε ο τεχνικός του Τριφυλλιού στη προπόνηση της Τρίτης.

Ο Φερέιρα θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και να τους δείξει πως πιστεύει ακόμα στην κατάκτηση του τίτλου λέγοντας τους πως όλα εξαρτώνται από αυτούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τους ζήτησε να απαντήσουν σε όσους θεωρούν ότι το πρωτάθλημα χάθηκε και μάλιστα χρησιμοποίησε την έκφραση "Δείξτε τα... καρύδια σας" κάνοντας μάλιστα και την σχετική κίνηση.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο 65χρονος προπονητής είπε στην διάρκεια της ομιλίας του:

"Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αν πάρουμε αυτά τα δυο παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και ΟΣΦΠ τότε θα είμαστε και πάλι από πάνω και θα έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας. Δείξτε τα... καρύδια σας και απαντήστε σε όλους όσους θεωρούν ότι τελειώσαμε μετά από αυτή την ήττα. Έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα και όλοι πιστεύουν ότι θα το χάσουμε. Πρέπει να αντιδράσετε.

Μην ασχολείστε με την διαιτησία και τον πόλεμο που δεχόμαστε, μην αντιδράτε και δίνετε το δικαίωμα να μας δείχνει συνέχεια κάρτες. Να είστε συγκεντρωμένοι μόνο στην δική σας προσπάθεια και στο πως θα κερδίσουμε ένα ματς".

Ο τεχνικός των πράσινων στάθηκε και στα λάθη που έκαναν οι πράσινοι με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε κυρίως στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας ενώ επανήλθε στο θέμα του πέναλτι που χτύπησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λέγοντας μεταξύ άλλων:

" Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που χρειάζεται και ο ποδοσφαιριστής να παίρνει πρωτοβουλίες αλλά σε τέτοια ζητήματα θέλω να ακολουθείτε τις εντολές μου γιατί είμαστε ομάδα και πρέπει να δείχνουμε την εικόνα της ομάδας σε όλα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ