ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεφτά υπάρχουν...

Λεφτά υπάρχουν...
Ευρώ

Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερωθεί από την Τράπεζα Πειραιώς πως υπάρχει εταιρία που θέλει να βάλει 15 εκ. ευρώ και ζήτησε να προχωρήσει η διαδικασία.

Όπως φαίνεται τα διοικητικά του Παναθηναϊκού παίρνουν μία αναπάντεχη τροπή. Αφού πρώτα περιμέναμε τέσσερις μήνες τους Άραβες του Βλάση Τσάκα, το εναλλακτικό πλάνο του Μάνου Μαυροκουκουλάκη και τους μετόχους να βάλουν χρήματα, ήρθε μία πρόταση από το πουθενά να αλλάξει τα δεδομένα!

Το πρωί σας ενημερώσαμε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν ομάδα επιχειρηματιών να έχει δεσμευμένα 15 εκ. ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, κάτι που εν μέρει επιβεβαίωσε την Τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ των Πράσινων Νέων, η τράπεζα ενημέρωσε την διοίκηση των πράσινων για την ύπαρξη των χρημάτων και ζήτησε να προχωρήσει η όλη διαδικασία.

Συγκεκριμένα τόνισαν πως υπάρχει θέληση από εταιρία να δεσμευτούν 15 εκ. ευρώ, τα οποία θα μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με σκοπό να πάρουν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ερευνούν την πρόταση και στις επόμενες ώρες, λογικά, θα έχουμε νέα. Πληροφορίες πάντως θέλουν κυπριακή εταιρία να βρίσκεται πίσω από τα 15 εκ. ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ