ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαίωση από Τζαβέλλα, ταξίδι για φορ

Επιβεβαίωση από Τζαβέλλα, ταξίδι για φορ

Η πλευρά του Τζαβέλλα επιβεβαίωσε τις επαφές των Σαουδαράβων με τον ποδοσφαιριστή. Ταξίδι στο εξωτερικό και για επιθετικό.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός δίνει το απόγευμα (17:15) ένα κρίσιμο παιχνίδι στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, οι συνεργάτες που εκπροσωπούν του Σαουδάραβες συνεχίζουν να δουλεύουν για την επόμενη μέρα του τριφυλλιού.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δημοσιεύματα του Τύπου, η πλευρά του Γιώργου Τζαβέλλα επιβεβαιώνει τις επαφές των επενδυτών με τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα την είδηση επιβεβαιώνει σύμφωνα με την 'Πράσινη' ο Πολ Κουτσολιάκος, μάνατζερ του Έλληνα αμυντικού. Όπως αναφέρει, υπάρχουν και δύο προτάσεις για τον πελάτη του για δανεισμό σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, αλλά ο Τζαβέλλας δεν φαίνεται να συγκινείται από αυτές, δείχνοντας σαφή προτίμηση να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πέρα από την περίπτωση του αριστερού μπακ της Αιντραχτ, στενός συνεργάτης του σαουδαραβικού fund θα βρίσκεται σήμερα στο εξωτερικό για να διαπραγματευτεί για επιθετικό από το... πάνω ράφι. Σύμφωνα με το 'Goal', πρόκειται για παίκτη που αν γίνει η μεταγραφή θα προκαλέσει αίσθηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ