ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θερμή υποδοχή της αποστολής

Θερμή υποδοχή της αποστολής
INTIME SPORTS

Με σύνθημα "Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ" και πανό εναντίον του Μπιτσαξή περίπου 400 οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή στο Αγρίνιο (video & pics).

Υποδοχή πρωταθλητών έζησε η αποστολή του Παναθηναϊκού που έφτασε στο Αγρίνιο, το απόγευμα της Τρίτης.

Με σύνθημα " Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ" και πανό εναντίον του Μπιτσαξή περίπου 400 οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή στο Αγρίνιο.

Το "γλέντι" των οπαδών του "τριφυλλιού" είχε ξεκινήσει από την ώρα που το πούλμαν του Παναθηναϊκού είχε φτάσει στο Μεσολόγγι.

Εκεί βρίσκεται ένας από τους πιο δυναμικούς συνδέσμους των "πράσινων" όπου ξεκίνησε η υποδοχή με αρκετά μηχανάκια να έχουν βγει στην διασταύρωση για να περιμένουν να πάνε συνοδεία το πούλμαν που μετέφερε τους πράσινους μέχρι το Αγρίνιο.

Το πάρτι συνεχίστηκε στο Αγρίνιο και το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή καθώς 400 και πλέον άτομα με καπνογόνα ζητούσαν με συνεχή συνθήματα νίκη επί του τοπικού Παναιτωλικού και κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Θερμή υποδοχή της αποστολής
INTIME SPORTS

Σύνθημα τίτλου και πανό διαμαρτυρίας

" Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ" ήταν αυτό που δονούσε για αρκετή ώρα την ατμόσφαιρα έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να τα έχουν χαμένα από την ατμόσφαιρα που συνάντησαν.

Παράλληλα υπήρχαν και πανό κατά του Γ.Γ.Α κ. Μπιτσαξή μετά τις αποφάσεις για απαγόρευση μετακίνησης μόνο των φιλάθλων του "τριφυλλιού" αλλά και πανό με αποδέκτες τους φίλους του Ολυμπιακού.

Θερμή υποδοχή της αποστολής
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ