ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κλεισμένος" ο Τζαβέλλας

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - MARCH 19: Georgios Tzavellas of Frankfurt gestures during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and 1.FC St. Pauli at Commerzbank Arena on March 19, 2011 in Frankfurt am Main, Germany.  (Photo by Thorsten Wagner/Bongarts/Getty Images)
FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - MARCH 19: Georgios Tzavellas of Frankfurt gestures during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and 1.FC St. Pauli at Commerzbank Arena on March 19, 2011 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Thorsten Wagner/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 4 χρόνια ο Τζαβέλλας όπως διαρρέουν οι Σαουδάραβες. Σενάρια και για επιστροφή Σαλπιγγίδη.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν από την πλευρά των Σαουδαράβων επενδυτών του Παναθηναϊκού αναφέρουν ότι η πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής έχει ήδη κλείσει. Όπως γράφει η "Πράσινη", ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει δώσει τα χέρια με το επενδυτικό fund για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φθάνουν τις 400.000 ευρώ.

Η μεταγραφή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις οι Σαουδάραβες πάρουν το 54,7% της πράσινης ΠΑΕ.

Πέρα όμως από τον αριστερό μπακ της Αιντραχτ, η πλευρά των Σαουδαράβων φέρεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, σύμφωνα με την "Derby".

Τα σενάρια για αποχώρηση και του Ελληνα επιθετικού από τον ΠΑΟΚ δίνουν και παίρνουν στην Θεσσαλονίκη, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να έχει ενημερωθεί από το επενδυτικό fund ότι σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν θα τον φέρουν πίσω στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ