ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ελλάδα ΠΑΟ, αλλά θέλει Ευρώπη ο Νίνης

Στην Ελλάδα ΠΑΟ, αλλά θέλει Ευρώπη ο Νίνης
INTIME SPORTS

Θετικό το κλίμα στην συνάντηση Γόντικα με τον μάνατζερ του Νίνη. Δεν αλλάζει θέση ο παίκτης που θέλει Ευρώπη παρά την πιθανή πρόταση αύξησης 50%.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα με τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Νίνη.

Οι δύο πλευρές τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα παρά τις πρόσφατες προστριβές και τόνισαν πως θα τα ξαναπούν την επόμενη εβδομάδα με τα εξώδικα.

Για τα διοικητικά προβλήματα της "πράσινης" ΠΑΕ μίλησε ο Κατσουράνης ενώ για την βοήθεια που προσφέρει ο ένας παίκτης στον άλλο αναφέρθηκε ο Μπιάρσμιρ. Χωρίς τρεις παίκτες οι "πράσινοι" στο Αγρίνιο με 400 φίλους να έχουν θερμή υποδοχή της αποστολής, αλλά και χωρίς οπαδούς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Τι δήλωσε ο Λέτο στους συμπατριώτες του.

Έπεται νέο ραντεβού Γόντικα και Νίνη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστές μέσω του μάνατζέρ του δεν άλλαξε ρότα και εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό, τονίζοντας δε πως για την Ελλάδα μοναδική επιλογή είναι και παραμένει ο Παναθηναϊκός.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Παναθηναϊκού φέρεται να ετοιμάζει πρόταση αυξημένη κατά 50% συγκριτικά με την τελευταία που του είχε γίνει και θα την ανακοινώσει στο επόμενο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ