ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δουλειά στα γραφεία και στο Twitter ο Αλαφούζος

                                                                                                                                                                                        Δουλειά στα γραφεία και στο Twitter ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνεργάστηκε για μιάμιση ώρα περίπου με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα συζητώντας για την αδειοδότηση. Χαμηλότερες τιμές στα διαρκείας υποσχέθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση είναι διατεθειμένος να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας του "ΣΚΑΙ" όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις έχει μαζέψει ένα χρηματικό ποσό, πολύ πάνω από τα 2 εκ. ευρώ, αλλά ακόμα όχι τα 4,2 που απαιτούνται σε πρώτη φάση από την ΕΠΟ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει μέχρι την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα όταν και αναμένεται να καταθέσει το Τριφύλλι την προσφυγή στην ΕΠΟ να έχει τα χρήματα που απαιτούνται για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Για τον λόγο αυτό την Τετάρτη (23/5) το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και για περίπου μιάμιση ώρα τα είπε με τον πρόεδρο των πράσινων Δημήτρη Γόντικα για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να βρεθούν αυτά τα χρήματα.

Οι δυο τους μίλησαν κυρίως για την αδειοδότηση ενώ υπήρξε ενημέρωση για τις επαφές που έγιναν από την λήξη του Δ.Σ. μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι ενώ συζήτησαν και κάποιες λεπτομέρειες για το "Σωματείο".

Ο Αλαφούζος παλεύει όπως γράψαμε ήδη να έχει εξασφαλίσει τα χρήματα μέχρι την Δευτέρα έτσι ώστε να κατατεθούν οι αποπληρωμές των παικτών στον φάκελο της ΕΠΟ.

Ξεκινάει επαφές

Από την Παρασκευή το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ξεκινήσει επαφές κατιδίαν με τους μετόχους ξεκινώντας από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Ο "Mr Mig" θα ενημερωθεί για τη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση των μετοχών και ο ισχυρός άνδρας του "ΣΚΑΙ" θα του ζητήσει την οικονομική συνδρομή του.

Ανάλογα ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθούν και με τους υπόλοιπους μετόχους της πράσινης ΠΑΕ αλλά και επιφανείς Παναθηναϊκούς μέχρι την Δευτέρα.

Δουλειά μέσω Twitter

Από εκεί και πέρα ο ισχυρός άνδρας του "ΣΚΑΙ" και μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έδωσε κάποιες διευκρινιστικές απαντήσεις στους φίλους των πράσινων για τις τιμές των διαρκείας, τη συμμετοχή στο "Σωματείο" αλλά και τις ανακοινώσεις.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού μπερδεύτηκαν μετά το Δ.Σ. της Τρίτης και νόμιζαν ότι οι πέντε κατηγορίες για συμμετοχή στο σωματείο με τιμή 250, 500, 1.000, 5.000 και 10.000 ευρώ θα αποτελούν και τιμές των διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Κάτι το οποίο δεν ισχύει. Ένας φίλος του Τριφυλλιού μάλιστα ρώτησε για αυτό τον Γιάννη Αλαφούζο στον λογαριασμό του στο twitter με τον ισχυρό άνδρα του ΣΚΑΙ να του λέει πως οι τιμές θα είναι πιο χαμηλές από ότι πέρσι.

-Αν δεν πάρει η ομάδα άδεια να παίξει Ευρώπη με τόσους πλούσιος στην ΠΑΕ, θα είναι ντροπή! Στον κόσμο δεν θα αρέσει καθόλου αυτό;

"Έχετε απόλυτο δίκιο. Κάνουμε ότι μπορούμε".

-Κ. Αλαφούζο, πείτε μου σας παρακαλώ, αν είναι αλήθεια ότι το φθηνότερο διαρκείας θα πάει 250 ευρώ, εν μέσω κρίσης ενώ ήταν 170;;;

"Όχι. Οι τιμές πρέπει να είναι σημαντικά χαμηλότερες από πέρσι".

-Θα υπάρχουν μειώσεις και στα εισιτήρια από του χρόνου;

"Κατά την γνώμη μου πρέπει να γίνουν πολύ σημαντικές μειώσεις στα εισιτήρια".

-Κύριε Αλαφούζο, θα μου στείλετε τις πληροφορίες για να αγοράσω μετοχές ή δεν ενδιαφέρεστε ποια;

"Οι πληροφορίες για την συμμετοχή στο σωματείο ελπίζω να κοινοποιηθούν στις αρχές Ιουνίου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας".

-Κ. Αλαφούζε, υπάρχει κάτι να κάνουμε άμεσα εμείς οι απλοί φίλοι του Παναθηναϊκού ώστε να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση;

"Σαν Παναθηναϊκός σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Όλα θα κριθούν μέχρι την 1η Ιουνίου. Κάνουμε ότι μπορούμε και ελπίζουμε".

-Κ. Αλαούφουζε, καλησπέρα, πότε θα ανακοινωθούν στον κόσμο και επισήμως τα ποσά συμμετοχής στο σωματείο; Βγήκαν κάποια γενικά νούμερα;

"Στις επόμενες μέρες...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ