ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμές από Βονόρτα ενόψει Πανιωνίου

Δοκιμές από Βονόρτα ενόψει Πανιωνίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας στην προπόνηση της Πέμπτης φανέρωσε κάποιες σκέψεις που έχει στο μυαλό του για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο.

Λίγα 24ώρα απέμειναν για το ντεμπούτο του Γιάννη Βονόρτα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως πρώτος προπονητής και στην προπόνηση της Πέμπτης ο 53χρονος τεχνικός φανέρωσε κάποια από τα πλάνα που έχει στο μυαλό του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι της Κυριακής.

Χαρακτηριστικά έκανε αρκετές δοκιμές στην διάρκεια του διπλού που πραγματοποιθήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας δείχνοντας ξεκάθαρα ότι έχει κατασταλάξει σε κάποιες θέσεις ενώ για κάποιες άλλες έδειξε να προβληματίζεται ακόμα.

Στην διάρκεια του διπλού τώρα χρησιμοποίησε αρχικά με τους βασικούς τον Καρνέζη στο τέρμα, αριστερά τον Χουχούμη και δεξιά τον Σεϊταρίδη ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Τριανταφυλλόπουλο και Πίντο.

Μπροστά τους βρισκόταν ο Βιτόλο ο οποίος είχε δίπλα του και δεξιά τον Σισοκό και δίπλα του και αριστερά τον Ζέκα.

Στην τριάδα της επίθεσης ο Βονόρτας αρχικά έβαλε τους Φιγκερόα στην κορυφή, τον Κουίνσι αριστερά και τον Μπαρμπαρούση δεξιά ενώ η τριάδα της επίθεσης ήταν και η μόνη που άλλαξε στην διάρκεια του διπλού.

Αυτό γιατί σε κάποια στιγμή έβαλε τον Τοτσέ στην κορυφή, τον Αποστολόπουλο δεξιά και τον Εσπάρθα στα αριστερά ενώ προς το τέλος χρησιμοποίησε και τον Ντίνα στο δεξί άκρο.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν στις δυο τελευταίες προπονήσεις των πράσινων αλλά αυτή ήταν μια πρώτη δοκιμή από πλευράς του Γιάννη Βονόρτα για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στο Πανιώνιο.

Ο Γιάννης Βονόρτας άνοιξε τα χαρτιά του την Πέμπτη δείχνοντας κάποια από τα πλάνα του ενόψει της ενδεκάδας της Κυριακής για το ματς με τον Πανιώνιο.

Θα πρέπει μάλιστα να τονίσουμε ότι ο Βονόρτας δεν είχε στην διάθεση του τον Μαρίνο ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και φυσικά ο 25χρονος άσος ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί την Παρασκευή τότε σίγουρα θα θέσει και αυτός υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Ο Χάρης Μαυρίας υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ατομικά προπονήθηκε ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, αλλά και ο Στέργος Μαρίνος λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό ώμο.

Στην προπόνηση ο Γιάνγιαννιν

Στο πρόσωπο του Ράικο Γιάνγιαννιν φαίνεται ότι βρέθηκε ο συνεργάτης του Γιάννη Βονόρτα σε αυτό το σύντομο πέρασμα του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάνγιαννιν μετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης και μάλιστα στην διάρκεια της ανέλαβε το επιθετικό κομμάτι της ομάδας, κομμάτι με το οποίο ασχολείται κατά κόρον και στις ακαδημίες.

Το πιθανότερο είναι ο Γιάνγιαννιν να παραμείνει μέχρι τέλος της σεζόν σε αυτό το πόστο και από εκεί και πέρα να επιστρέψει και πάλι στα τμήματα υποδομής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ