ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται για Νταμπίζα ο Αλαφούζος

Το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται για Νταμπίζα ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Δεύτερες και τρίτες σκέψεις για την απόκτηση του Νίκου Νταμπίζα στην θέση του τεχνικού διευθυντή κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος καθώς ο κόσμος των πράσινων αντιδρά στο ενδεχόμενο της πρόσληψης του πρώην διεθνή άσου.

Από σαράντα κύματα θα περάσει η πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό αν τελικά αυτή πραγματοποιηθεί καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται μετά τις αντιδράσεις του κόσμου του Τριφυλλιού.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει ενημερωθεί από τους στενούς του συνεργάτες ότι οι φίλοι των πράσινων αντιδρούν και μάλιστα αρκετά στην πρόσληψη του πρώην διεθνή άσου λόγω του "ερυθρόλευκου" παρελθόντος του αλλά και του ότι δεν έχει δουλέψει ξανά στο συγκεκριμένο πόστο.

Μάλιστα όπως έχει γίνει φανερό στην διάρκεια της σεζόν ο Γιάννης Αλαφούζος αφουγκράζεται τον κόσμο του Παναθηναϊκού και για αυτό ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις αναφορικά με την πρόσληψη του Νταμπίζα που ίσως τελικά δεν προχωρήσει και ο Παναθηναϊκός πάει στην απόκτηση ενός άλλου τεχνικού διευθυντή.

Οι πρώτες πληροφορίες τώρα αναφέρουν ότι η περίπτωση του Νταμπίζα δεν συνδέεται άμεσα με την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου. Ναι μεν ο ένας ήξερε για την περίπτωση του άλλου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν έρθει ο Νταμπίζας δεν θα έρθει και ο Αναστασίου ως προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Προτάθηκε πάλι ο Ματέους

Εν τω μεταξύ σε ότι έχει να κάνει με τους προπονητές στον Παναθηναϊκό οι προτάσεις είναι καθημερινές και έτσι στην λίστα των προπονητών πλην των Τσιώλη και Χριστόπουλου από την Ελλάδα προστέθηκε και το όνομα του Λόταρ Ματέους.

Ο Γερμανός πρώην άσος ο οποίος είχε προταθεί και τον Ιανουάριο προτάθηκε και πάλι στο Τριφύλλι και δεν αποκλείεται στον Παναθηναϊκό να εξετάσουν την περίπτωση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ