ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ την ανάρτηση για το απαράδεκτο πανό

Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ την ανάρτηση για το απαράδεκτο πανό

Σελίδα που εμφανίζεται ως η επίσημη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο facebook έκανε ανάρτηση για το επίμαχο πανό της Λεωφόρου, αλλά οι πράσινοι δεν επιβεβαιώνουν τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Τα ξημερώματα της Τρίτης εμφανίστηκε ανάρτηση σε σελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο facebook με την οποία καταδικάζει το απαράδεκτο πανό που εμφανίστηκε στη Λεωφόρο και στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Η σελίδα εμφανίζεται ως η επίσημη της πράσινης ΠΑΕ και έχει το σύμβολο του "verified page" από το facebook, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή εμφανίστηκε για λίγα λεπτά στις εξέδρες ένα απαράδεκτο πανό το οποίο αφορούσε την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7. Ευτυχώς, επικράτησαν οι υγιώς σκεπτόμενοι οπαδοί και κατέβηκε μετά από περίπου 10 λεπτά.

Η ανάρτηση στη σελίδα στο facebook ανέφερε σχετικά: " Το πανό που αναρτήθηκε έστω και για λίγο στη Λεωφόρο και αφορούσε την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7, δεν εκφράζει κανέναν στον Παναθηναϊκό και δεν συνάδει με την ιστορία και το ήθος του συλλόγου, αλλά και των οπαδών του. Η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε είναι αυτή:

Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ την ανάρτηση για το απαράδεκτο πανό

Γκύζη: "Δεν μας εκφράζει το πανό"

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση με αφορμή το πανό που ανέβηκε στα κάγκελα της Θύρας 13 στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό εξέδωσε ο σύνδεσμος της Θύρας 13 στο Γκύζη. Σε αυτή διαχωρίζει την θέση του και αναφέρει:

"ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΘΥΡΑ 13 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΚΥΖΗ ΤΗΣΘΥΡΑΣ 13 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

Υ.Γ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ".

ΓΚΥΖΗ ΘΥΡΑ 13

Δείτε την ανάρτηση της σελίδας Panathinaikos F.C:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ