ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απουσία Καντέ, επιστροφή Λέτο

Απουσία Καντέ, επιστροφή Λέτο
INTIME SPORTS

Ο Σεντρίκ Καντέ που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Ηρακλή θα απουσιάσει όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία την προτελευταία αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης. Επιστρέφει με Κέρκυρα ο Λέτο.

Στο νικηφόρο πέρασμα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο, ο Σεντρίκ Καντέ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που του έδειξε ο διαιτητής Τριτσώνης.

Ετσι, η "πράσινη" ΠΑΕ μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας αποφάσισε ότι ο κεντρικός αμυντικός από το Μάλι δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της 29ς και προτελευταίας αγωνιστικής, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Εξάλλου, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" από την εβδομάδα αυτή μπορεί -εκτός νέου απροόπτου- να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με τον Γάλλο να είναι έτοιμος να επιστρέψει στο βασικό σχήμα για να είναι ετοιμοπόλεμος και ενόψει των πλέι οφ, που η εμπειρία του θα είναι είναι πολύτιμη.

Σε αντίθεση με τον Καντέ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μπορεί να υπολογίζει για τον προσεχές αγώνα με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος εξέτισε την ποινή τιμωρίας (από τις κάρτες που είχε συμπληρώσει).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ