ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βίκτορ σε Γιαννιώτα: "Δεν σε υπολογίζω"

Βίκτορ σε Γιαννιώτα: "Δεν σε υπολογίζω"
Γιαννιώτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ερυθρόλευκη η Τρίτη, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει Ντε λα Μπέγια, τον Λεάλι να προκρίνεται για τη θέση του τερματοφύλακα και τον Βίκτορ Σάντσεθ να κόβει Γιαννιώτα και άλλους τρεις από την προετοιμασία. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα θέματα των πρωταθλητών

Με τον Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια ενισχύθηκε ο Ολυμπιακός την Τρίτη (5/7), καθώς ο Ισπανός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους", τη στιγμή που η Σοθιεδάδ ανακοίνωσε με τη σειρά τον διετή δανεισμό του παίκτη στους Πειραιώτες. Λεάλι ο εκλεκτός για τη θέση του γκολκίπερ, 4 παίκτες έκοψε ο Βίκτορ Σάντσεθ για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τελικά είχε εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (6/7, 08.55) στο Βέλγιο για το β' στάδιο προετοιμασίας.

Ο Βίκτορ έπιασε μετά το τέλος της προπόνησης τον Γιαννιώτα και τον ενημέρωσε ότι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια, κάτι που καθιστά αβέβαιο του μέλλον του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Εκτός από τον πρώην εξτρέμ του Αστέρα, του Άρη και του ΑΠΟΕΛ, ενημέρωσε και τους Μπέρτο, Γούτα και Ολαϊτάν ότι "κόβονται" από το Γκενκ.

Αναλυτικά η αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (5/7) για το Βέλγιο:

Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σιόβας, Στρέζος, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Λεάλι για τη θέση του τερματοφύλακα

Ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση του Νικόλα Λεάλι από την Γιουβέντους, γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τους Καπίνο και Χουτεσιώτη σχηματίζοντας την τριάδα τερματοφυλάκων της νέας σεζόν.

Στην ιταλική αγορά ψάχτηκε το τελευταίο 48ώρο ο Ολυμπιακός για τον γκολκίπερ που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Ρομπέρτο και θα συνθέσει την τριάδα τερματοφυλάκων ενόψει της νέας σεζόν μαζί με τους Καπίνο και Χουτεσιώτη.

Ο Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό

Την Δευτέρα (4/7) το απόγευμα ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια έφτασε στη χώρας μας προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μπακ πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, αποτελώντας το δεύτερο απόκτημα της ομάδας, μετά τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

"Δανεικός στον Ολυμπιακό"

Όπως έκανε γνωστό η Σοθιεδάδ, ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, δηλαδή έως το 2018 όταν και εκπνέει το συμβόλαιο (είχε ανανεωθεί για 4 χρόνια τον Μάιο του 2014) του 31χρονου μπακ με τους "τσούρι ουρντίν".

Η Σοθιεδάδ είχε κάνει γνωστό άλλωστε ότι δεν θα προέβαλε οικονομικές αξιώσεις για την παραχώρηση του παίκτη, εφόσον βρισκόταν ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιο του.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον "αέρα" το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης
Ραούλ Νάβας: "Εγγύηση για τον Ολυμπιακό ο Ντε Λα Μπέγια"
Άναψε "φωτιές" στο Ρέντη ο... Μοντέστο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ