ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ντε λα Μπέγια, δανεικός στον Ολυμπιακό"

"Ο Ντε λα Μπέγια, δανεικός στον Ολυμπιακό"

Την παραχώρηση του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τρίτης (5/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια από την Ρεάλ Σοθιεδάδ, με τον 31χρονο Ισπανό μπακ να αποτελεί τον δεύτερο παίκτη που προσθέτουν στο ρόστερ τους οι Πειραιώτες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Λίγες ώρες μετά ήρθε και η σειρά της ισπανικής ομάδας να ανακοινώσει τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στους "ερυθρόλευκους".

Όπως έκανε γνωστό η Σοθιεδάδ, ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, δηλαδή έως το 2018 όταν και εκπνέει το συμβόλαιο (είχε ανανεωθεί για 4 χρόνια τον Μάιο του 2014) του 31χρονου μπακ με τους "τσούρι ούρντιν".

Η Σοθιεδάδ είχε κάνει γνωστό άλλωστε ότι δεν θα προέβαλε οικονομικές αξιώσεις για την παραχώρηση του παίκτη, εφόσον βρισκόταν ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον Σαν Σεμπαστιάν, ο Ολυμπιακός θα καλύψει σχεδόν το απόλυτο των χρημάτων που εισέπραττε ο Ντε λα Μπέγια και είναι της τάξης των 800.000 ευρώ ετησίως, ενώ η Ρεάλ Σοθιεδάδ θα πληρώσει μια μικρή διαφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας:

"Η Ρεάλ Σοθιεδάδ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Ντε λα Μπέγια μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018. Ο παίκτης πέρασε ήδη τα ιατρικά και από σήμερα το απόγευμα εντάχθηκε στο ρόστερ του ελληνικού συλλόγου.

Από εδώ, στο όνομα της οικογένειας των "τσούρι ούρντιν", θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ντε λα Μπέγια για την αφοσίωσή του, την περηφάνια με την οποία υπερασπίστηκε τα χρώματα της φανέλας και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στα 7 χρόνια της παραμονής του στον σύλλογό μας".

"Ο Ντε λα Μπέγια, δανεικός στον Ολυμπιακό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεάλι ο εκλεκτός για τη θέση του τερματοφύλακα
Ντε λα Μπέγια και επίσημα στον Ολυμπιακό
Στον "αέρα" το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης
Ραούλ Νάβας: "Εγγύηση για τον Ολυμπιακό ο Ντε Λα Μπέγια"
Άναψε "φωτιές" στο Ρέντη ο... Μοντέστο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ