ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεάλι για τη θέση του τερματοφύλακα

Λεάλι για τη θέση του τερματοφύλακα

Ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση του Νικόλα Λεάλι από την Γιουβέντους, γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τους Καπίνο και Χουτεσιώτη σχηματίζοντας την τριάδα τερματοφυλάκων της νέας σεζόν. (video)

Στην ιταλική αγορά ψάχτηκε το τελευταίο 48ώρο ο Ολυμπιακός για τον γκολκίπερ που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Ρομπέρτο και θα συνθέσει την τριάδα τερματοφυλάκων ενόψει της νέας σεζόν μαζί με τους Καπίνο και Χουτεσιώτη.

Οι Πειραιώτες όπως όλα δείχνουν βρήκαν τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Νικόλα Λεάλι, 23χρονου πορτιέρε της Γιουβέντους, σύμφωνα πάντα με όσα διαρρέουν στην Ιταλία.

Ο Λεάλι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φροζινόνε, πραγματοποιώντας συνολικά 34 συμμετοχές, όλες ως βασικός.

Οι Ιταλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ολυμπιακό ολοκληρώνονται από στιγμή σε στιγμή και ενδέχεται ο παίκτης να μεταβεί ακόμη και την Τετάρτη (6/7) στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στους "ερυθρόλευκους". Πάντως από το Λιμάνι σημείωναν ότι μέσα στην ημέρα δεν θα υπάρξει μεταγραφική εξέλιξη.

Ο 23χρονος (17/2/1993) γκολκίπερ είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μπρέσια, από την οποία τον αγόρασε η Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2012, έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ. Από εκείνη τη στιγμή ο παίκτης έχει αγωνιστεί δανεικός σε Βίρτους Λανσιάνο (37 συμ.), Σπέτσια (42 συμ.), Τσεζένα (29 συμ.) και την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Φροζινόνε.

Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες της Ιταλίας U-16 (6 συμ.), U-17 (3 συμ.), U-18 (2 συμ.), U-19 (12 συμ.), U-20 (4 συμ.) και U-21 (1 συμ.). Ο Λεάλι αποτελεί παίκτη - κεφάλαιο για τους "μπινακονέρι", όσο αφορά το μέλλον στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 23χρονος πορτιέρε έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019 με την ιταλική ομάδα και προφανώς θα αποτελέσει μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού στους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ