ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άναψε "φωτιές" στο Ρέντη ο... Μοντέστο

Άναψε "φωτιές" στο Ρέντη ο... Μοντέστο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας έφτανε και περίσσευε για να αρχίσουν οι ψίθυροι περί "μυστικής συνεργασίας" με τον Ολυμπιακό.

Στη Γαλλία το θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι ο Φρανσουά Μοντέστο έχει κατά κάποιο τρόπο έναν ρόλο “άτυπου” συνεργάτη του Ολυμπιακού. Στο λιμάνι δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό. Όμως, επειδή ο Κορσικανός κάθε λίγο και λιγάκι επισκέπτεται την Ελλάδα και αντί να πηγαίνει στα νησιά για μπάνια, προτιμάει να κάνει βόλτες στο Ρέντη, είναι λογικό να κινεί αρκετές υποψίες...

Στην προπόνηση της Δευτέρας (4/7) λοιπόν, ο Μοντέστο εμφανίστηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Παρακολούθησε το πρόγραμμα και στη συνέχεια αποχώρησε. Δεν ξέρουμε αν σημαίνει κάτι η παρουσία του. Άλλωστε, το είπαμε: Από τον σύλλογο δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση σχετικά με τις συχνές επισκέψεις του Κορσικανού στον Πειραιά.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε του παρουσία στην Ελλάδα αυτομάτως ανάβει “φωτιές”. Μάλιστα, στη Γαλλία επιμένουν ότι ο Κορσικανός έχει προτείνει ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ένας από αυτούς ήταν και ένας στόπερ που είχε γραφτεί στον γαλλικό Τύπο. Ο λόγος για τον Λίντσεϊ Ρος της Λιόν που αποκτήθηκε τελικά από την Λοριάν.

Χθες (4/7) υπήρχαν εκτενή ρεπορτάζ στην Γαλλία ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 20χρονου εξτρέμ Φρανσουά Καμανό. Του πρώην συμπαίκτη του Μοντέστο δηλαδή στην Μπαστιά. Υποψιάζονται λοιπόν στην Κορσική ότι ο Μοντέστο είναι αυτός που κρύβεται από πίσω. Όσο για την πρόταση των 1,6 εκατ. ευρώ που σύμφωνα με τους Γάλλους έκανε ο Ολυμπιακός στην Μπαστιά και απορρίφθηκε;

Από Πειραιά μεριά δεν προκύπτει κάτι προς το παρόν. Κανείς δεν μπορεί σε μία μεταγραφική περίοδο, να προκύψει κάτι στην πορεία. Σίγουρα ο Καμανό είναι ένα ελκυστικό πακέτο. Είκοσι χρονών, γρήγορος, παίζει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, είναι προσιτός οικονομικά (κοστίζει γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ) και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του γαλλικού πρωταθλήματος. Α, και τον ξέρει πολύ καλά ο... Μοντέστο. Οπότε, ας μην τον βγάζουμε από το μυαλό μας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ