ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Δεν έχουμε... λάμψη"

Βαλβέρδε: "Δεν έχουμε... λάμψη"
INTIME SPORTS

Η λάμψη είναι αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που ευχήθηκε να ερχόταν τώρα ένα ντέρμπι, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι εύκολο να ξαναδούμε τον παλιό καλό πρόσωπο της ομάδας. Τι είπε για Ντιόγκο.

Το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού, σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την εικόνα του πρώτου μισού της σεζόν και υπάρχει ένας προβληματισμός, που εκφράστηκε και από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό πως θα ήθελε ένα ντέρμπι προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη πίεση οι ποδοσφαιριστές του, ενώ αναφέρθηκε μίλησε με καλά λόγια για τον Ντιόγκο.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε δύο φορές πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, όταν δεν παίζαμε καλά ή μάλλον δεν δημιουργούσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κλάση να καταφέρουμε το 2-1 να το κάνουμε πολύ γρήγορα 3-1 και να συνεχίσουμε το ματς με περισσότερη ηρεμία.

Υποφέραμε πολύ από τις γρήγορες αντεπιθέσεις του Λεβαδειακού και αυτό για εμάς ήταν πρόβλημα. Ήταν σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε στις νίκες και για αυτό ίσως παρατηρήσατε ένταση και αγωνία από τους παίκτες στο πρώτο μέρος και μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Είδαμε την ανάγκη που ένιωθαν οι ποδοσφαιριστές για τη νίκη. Σε κάθε περίπτωση, το να κερδίζεις ένα ματς είναι πάντα δύσκολο και είμαστε ικανοποιημένοι.

Σίγουρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι ξεκάθαρο πως τη νέα χρονιά δεν παρουσιάζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο όπως αυτό του πρώτου μισού της σεζόν. Η απόδοσή μας δεν έχει την ίδια λάμψη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η αγωνιστική περίοδος είναι μεγάλη και άλλοτε θα παίζεις καλύτερα και άλλοτε χειρότερα. Μακάρι όταν βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Έχουμε παίξει και πολύ καλά παιχνίδια, τα οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε απόψε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να φτάσουμε στη νίκη.

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψουμε στα γνώριμα επίπεδα απόδοσής μας. Μακάρι να είχαμε ένα ντέρμπι στο πρόγραμμά μας, αν και το παιχνίδι στην Ξάνθη που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο. Η ιστορία, μας έχει δείξει πως όταν έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πιεζόμαστε, έχουμε ανταποκριθεί καλύτερα.

Ήταν ένα δύσκολο ματς για τον Ντιόγκο, καθώς στην πρώτη φορά που βρέθηκε στην αποστολή έπαιξε στη βασική εντεκάδα. Στάθηκε καλά, περιμένουμε να εγκλιματιστεί περισσότερο και ελπίζουμε να μας βοηθήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ