ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσόρι: "Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό"

Τσόρι: "Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αργεντινός με συνέντευξή του σε Μέσο της πατρίδας του ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του δεν είναι να αποχωρήσει από τους "ερυθρόλευκους". Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά που προαναγγέλλει την παραμονή του Ντομίνγκες.

Να λοιπόν που έρχεται και άλλο «μήνυμα» από τον Τσόρι κόντρα σε όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό ότι είναι αβέβαιο το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Μετά τη φωτογραφία που ανέβασε κάνοντας γυμναστική με το φανελάκι των Πειραιωτών και με λεζάντα ότι ετοιμάζεται για την προετοιμασία της ομάδας του, ήρθε σήμερα (1/6) μία συνέντευξή του στην «LaNacionCanchallena» για να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα μείνει στο λιμάνι!

Είπε συγκεκριμένα ότι έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και πώς σκοπεύει να το τιμήσει. Με λίγα λόγια δεν βλέπει το μέλλον του μακριά από τους «ερυθρόλευκους». Οπότε, μένει να δούμε τι θα συμβεί με τον Φουστέρ, μιας και οΚαμπιάσο μοιάζει σχεδόν απίθανο να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα:

Για τα όσα έζησε φέτος με τον Ολυμπιακό: «Είναι τεράστια η ευθύνη να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι κάτι ξεχωριστό. Το να είσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και το να ηγείσαι είναι κάτι φοβερό. Να είσαι αρχηγός αυτής τα ομάδας είναι κάτι εξαιρετικό. Επίσης όταν είσαι αρχηγός αυτό σε κάνει να έχει ακόμα πιο μεγάλη ευθύνη για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Η χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν τόσο καλή για εμάς όσο η προηγούμενη. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αλλά όχι το νταμπλ. Δεν προχωρήσαμε και όσο έπρεπε στην Ευρώπη. Όλοι έχουμε ευθύνες».

Για το αν θα σταματήσει την μπάλα ή θα φύγει από τον Ολυμπιακό: «Όχι. Ποτέ δεν μιλάω για το μέλλον γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και το μόνο που σκέφτομαι είναι η ομάδα μου. Σκοπεύω να τιμήσω το συμβόλαιό μου».

Για το γεγονός ότι η Ρίβερ δεν είναι όπως παλιά: «Μετά από τόσα χρόνια επιτυχιών, είναι λογικό να έρχεται η πτώση. Πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή».

Λίγο μετά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από την πρώτη μέρα του Τσόρι Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την παραμονή του Αργεντίνου στο Λιμάνι.

"Τσόρι Ντομίνγκες, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Φωτογραφία από την πρώτη του μέρα στην οικογένεια του Ολυμπιακού και πιστέψτε με, θα είναι εδώ για πολλά χρόνια να μας κάνει περήφανους με τη δουλειά του, τη μοναδική προσωπικότητα του και το πάθος του για νίκη!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ