ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις ημέρες για μία μεταγραφή

Τρεις ημέρες για μία μεταγραφή

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος φτάνει προς το φινάλε και ο Ολυμπιακός ψάχνει για μία τελευταία "καλή ζαριά". Έντερσον, Ούτσε, Χόλμαν ανάμεσα στα νέα ονόματα της ερυθρόλευκης λίστας.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες τα ονόματα των Μάουρο Φορμίκα και Πάουλο Ματσάντο να έχουν κυριαρχήσει στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να καταβάλλει προσπάθειες για να ενισχύσει το ρόστερ με έναν μεσοεπιθετικό εγνωσμένης αξίας, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι αυτά τα μόνα ονόματα που εξετάζονται αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, τα τελευταία ονόματα που έπεσαν στο τραπέζει είναι αυτά των Μεντούγιανιν, Μσακνί, Έντερσον, Ούτσε και Χόλμαν, ενώ προτάθηκε και ο πανάκριβος Ντεμπελέ, όπως και ο Βέλα.

Ο Μεντούγιανιν είναι 28 ετών, διεθνής με τη Βοσνία και έχει σκοράρει στην Ευρώπη εναντίον τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην οποία ανήκει. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών και γερμανικών συλλογων, αλλά και της Ρουμπίν Καζάν, την ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός μέσα στο Φλεβάρη για τους "32" του Europa League.

Ο Μσακνί αγωνίζεται στην Εσπεράνς της Τυνησίας και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο Κόπα Άφρικα, είναι 21 ετών και θεωρείται από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας του.

Ο Έντερσον της Λιόν δεν χρειάζεται και πολλές πολλές συστάσεις στο ελληνικό φίλαθλο κοινό. Πωλείται από την γαλλική ομάδα, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Άγνωστο είναι όμως αν θα ήθελε να αγωνιστεί ο ίδιος στην Ελλάδα, ενώ και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση θα μπορούσε να είναι και ο Ούτσε, ο Νιγηριανός κυνηγός που μένει ελεύθερος από την Ξαμάξ και έχει μεγάλη καριέρα στα ισπανικά γήπεδα (39 γκολ με τη φανέλα της Αλμερία). Τον παίκτη γνωρίζει ο Βαλβέρδε και είναι μια περίπτωση που θα μπορούσε να προχωρήσει.

Ο 27χρονος Αυστραλός Χόλμαν είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Παίζει βασικός στην υποψήφια πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Άλκμααρ, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αγωνίζεται σε θέση έξω δεξιά, αλλά και σαν δεύτερος κυνηγός.

Τέλος, έχουν προταθεί και ο Μεξικανός Βέλα της Άρσεναλ, όπως και ο Ντεμπελέ της Φούλαμ, με τους δύο παίκτες όμως να εμφανίζονται πάρα πολύ "αλμυροί" για χρήματα που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας αυτή την εποχή.

Το πιο πιθανό είναι πάντως οι "ερυθρόλευκοι" να κάνουν ένα καλό... κοσκίνισμα και αφού ξεχωρίσουν 2-3 από τις παραπάνω περιπτώσεις, στη συνέχεια να κάνουν μία ύστατη προσπάθεια στην δωδεκάτη ώρα της μεταγραφικής περιόδου για μία ακόμα προσθήκη στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ