ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Τι να περιμένουμε;"

Μαρινάκης: "Τι να περιμένουμε;"
INTIME SPORTS

Τη νίκη και μόνο αυτή, θέλει ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα, κάτι που άφησε να εννοηθεί με μια λιτή του δήλωση ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Χαρούμενος και ιδιαίτερα ευδιάθετος αποχώρησε από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μετά τη νίκη της ομάδας του (3-0) επί του Εργοτέλη , ενώ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, δεν άφησε όμως αναπάντητη μια ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το ματς της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό για το ματς στην Θεσσαλονίκη και απάντησε λακωνικά και με νόημα: "Τι να περιμένουμε ρε παιδιά; Ολυμπιακός είμαστε!".

Αυτό ήταν το σύνθημα της νίκης του προέδρου των "ερυθρολεύκων" ενόψει και του δύσκολου αγώνα που δίνει η ομάδα του την επόμενη εβδομάδα. Με νίκη στην συμπρωτεύουσα θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την διεκδίκηση του τίτλου, έστω κι αν βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία.

Σ. Θεοδωρίδης: "Παίρνουμε μπροστά...."

Από την πλευρά του, ο Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το το ματς με τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

"Σήμερα είχαμε 25 τελικές προσπάθειες, την προηγούμενη εβδομάδα κάπου 20. Το βλέπετε όλοι και είναι φανερό πως η ομάδα παίρνει μπροστά", είπε μεταξύ άλλων ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ