ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πήρε πάνω του ο Ζαρντίμ

Το πήρε πάνω του ο Ζαρντίμ
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε πάνω του την ευθύνη για την ήττα και την εμφάνιση από την Σάλκε. Διαβάστε τι σκέφτεται να κάνει με τους τερματοφύλακες.

Μία μέρα μετά την ήττα στο "Καραϊσκάκης" από την Σάλκε για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συγκέντρωσε τους παίκτες του πριν την προπόνηση της Τετάρτης και τους μίλησε.

Εκεί παραδέχθηκε τα δικά του λάθη και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, θέλοντας έτσι να πάρει όλη την πίεση από τους ποδοσφαιριστές του.

"Να ξέρετε πως αποκλειστικά υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ. Ότι συμβαίνει στην ομάδα είναι δική μου ευθύνη. Θέλω να είμαστε ενωμένοι και να είστε σίγουροι πως τα πράγματα θα φτιάξουν στη συνέχεια με τη δουλειά που κάνουμε", ήταν τα λόγια τους στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις στα επόμενα παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να δέσει και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Ο ένας Ευρώπη, ο άλλος Ελλάδα

Ένα σενάριο κυκλοφόρησε την Τετάρτη το βράδυ και θέλει τον Ζαρντίμ να ανακοίνωσε στους Μέγιερι, Κάρολ, πως ο πρώτος θα υπολογίζεται για τα ματς της Ευρώπης και ο δεύτερος για εκείνα στην Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο και ούτως ή άλλως μοιάζει εκτός λογικής, αφού ο Μέγιερι για παράδειγμα είχε να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από τον Ιούνιο με την Εθνική Ουγγαρίας!

Τέλος όσον αφορά τα σενάρια περί αντικατάστασης του Λεονάρντο Ζαρντίμ, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Εσείς διαβάστε: Το πήρε πάνω του ο Ζαρντίμ, Άρχισε η προετοιμασία για Πανθρακικό, Το ψυχογράφημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού με την Σάλκε, Στο "Καραϊσκάκης" ο Πίνο, "Στόχος η τρίτη θέση", Ζαρντίμ: "Μην κάνουμε συγκρίσεις", Η πρεμιέρα τον πληγώνει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ