ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πάρτι των πρωταθλητών

Το πάρτι των πρωταθλητών
Ολυμπιακός

Πάρτι για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του σχεδιάζουν σήμερα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στην Κέρκυρα οι παίκτες και οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Το το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός μπροστά στο φίλαθλο κοινό του, τη στιγμή που έχει στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής από την προηγούμενη αγωνιστική με το διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (0-1).

Επομένως, ο συνδυασμός είναι ιδανικός για να στηθεί πάρτι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα (19:00, NS2).

Έχοντας τα δύο επόμενα παιχνίδια του εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα (11/4) και τον Ατρόμητο (22/4) οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση στην έδρα τους και ο στόχος είναι να ευχαριστήσουν το κοινό τους, για τη στήριξη που τους παρείχε όλη τη σεζόν, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα.

Αυτό άλλωστε έχει ζητήσει και ο Ερνέστο Βαλβέρε από τους παίκτες του. Ο Ισπανός τεχνικός στη χθεσινή (7/4) ομιλία του είπε στους ποδοσφαιριστές του να απολαύσουν το παιχνίδι και να το δουν γιορτή, αφού ο στόχος επιτεύχθηκε και είναι η ώρα να ανταμειφθούν όλοι για τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως από την ΠΑΕ έχει καταστεί σαφές πως δε θα γίνει σήμερα (8/4) η φιέστα και η απονομή του πρωταθλήματος, αλλά μέσα στο Μάιο. Σαφώς και σήμερα θα πάρουν όλοι μία πρώτη γεύση, αλλά η φιέστα του τίτλου θα αργήσει λίγο, χωρίς να έχουν γίνει αυτή τη στιγμή γνωστές οι λεπτομέρειες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ