ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι εκτός αποστολής ο Ντιόγκο

Πάλι εκτός αποστολής ο Ντιόγκο
INTIME SPORTS

Γι' άλλο ένα ματς, ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τον Ντιόγκο, ενώ πήρε μετά από πολύ καιρό, τον Μόνχε. Δείτε τους "εκλεκτούς" του Ισπανού για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα (8/4, 19:00).

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κριθεί, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αλλάζει την επιτυχημένη συνταγή και επιλέγει για ένα ακόμη ματς, τους παίκτες που έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ισπανός τεχνικός ίσως δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά, αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει με τους Ντιόγκο, Φετφατζίδη, Παπάζογλου και Ποτουρίδη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Οι τέσσερις προαναφερθέντες, έμειναν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Κυριακής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αφού ο 48χρονος προπονητής δεν προχώρησε σε εκπλήξεις και πολλά νέα πρόσωπα.

Μια έκπληξη που κανείς δεν περίμενε, είναι η επιλογή του Βιθέντε Μόνχε μετά από πάρα πολύ καιρό στην 18αδα. Ο Αργεντινός ήταν φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έμοιαζε με ξένο σώμα, όμως τώρα θα έχει την ευκαιρία να νιώσει ξανά ποδοσφαιριστής.

Στα της προπόνησης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, ενώ δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση ο Μπάμποβιτς λόγω ενόχλησης που ένιωσε στον ώμο αριστερά.

Οι εκλεκτοί του Βαλβέρδε: Κάρολ, Μέγερι, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Φέισα, Τζιμπούρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Μιραλάς, Φουστέρ, Χολέβας, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μόνχε, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μακούν, Αμπντούν.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Παπάζογλου, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Ποτουρίδης, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν την Κυριακή στις 11:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ