ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Bαλβέρδε: "Η πρώτη φιέστα"

Bαλβέρδε: "Η πρώτη φιέστα"
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να απολαύσουν την πρώτη φιέστα κόντρα στην Κέρκυρα, ενώ το Σάββατο τους άφησε να ευχαριστηθούν την Κυριακή των καθολικών.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (7/4) ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη, ζητώντας από εκείνους να απολαύσουν το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα την Κυριακή (8/4) το απόγευμα (19:00, NS2) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", βλέποντας το ματς ως μία γιορτή για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Άλλωστε, θα είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι για την τρέχουσα σεζόν, στο οποίο θα είναι γηπεδούχοι οι Πειραιώτες, οπότε ο Ισπανός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να προσφέρουν πολλά γκολ και θέαμα στο φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού.

Κατά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους μίλησε για το παιχνίδι, ενώ παράλληλα τους άφησε και ελεύθερους νωρίτερα, καθώς επρόκειτο για το Μεγάλο Σάββατο για τους Καθολικούς. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός τους είπε:

"Είναι η πρώτη μας φιέστα στο γήπεδο μας και θέλω να την απολαύσετε και να την ευχαριστηθείτε. Τόσο εσείς, όσο και ο κόσμος μας, με μία καλή εμφάνιση, η οποία να συνδυαστεί με γκολ και θέαμα.

Μην υποτιμήσετε την Κέρκυρα, διότι θα έρθει να τα δώσει όλα, καθώς έχει ανάγκη τους βαθμούς ή έστω τον βαθμό.

Θέλω, επίσης, να κερδίσουμε και τους τρεις βαθμούς, διότι δεν θέλω κανείς να μας πει τίποτα για την αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Δεν θα διανυκτερεύσετε στο Ρέντη. Σας αφήνω ελεύθερους σήμερα, γιατί είναι και η Ανάσταση των Καθολικών (Μεγάλο Σάββατο για εκείνους). Όλη την χρονιά λείψατε πολύ από τις οικογένειες σας. Ευκαιρία να περάσετε σήμερα την βραδιά μαζί με τους δικούς σας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ