ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Βέλγιο και το προπονητικό κέντρο KRC Genk θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα από τις 20/6 και την πρώτη συγκέντρωση στου Ρέντη.

Η πρώτη συγκέντρωση των "ερυθρολεύκων" για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και η αρχή θα γίνει με τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Εν συνεχεία ανά δυάδες οι Πειραιώτες θα υποβληθούν σε εργομετρικά. Στις 21 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας και από εκεί θα συνεχίσει για το Λάνγκεφελντ. Με προπονήσεις στο τοπικό γήπεδο ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του θα βάλουν τις πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν.

Για τις 27 και 30 Ιουνίου είναι προγραμματισμένες φιλικές αναμετρήσεις, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστοί οι αντίπαλοι. Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στο Λάνγκεφελντ μέχρι και την 1η Ιουλίου, όταν και η ομάδα θα επιστρέψει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα διεξαχθεί οριστικά στο Βέλγιο, καθώς ο Μάρκο Σίλβα είχε απορρίψει την προοπτική του Έρμελο της Ολλανδίας αφού πέρσι δεν είχε μείνει ευχαριστημένος από τις συνθήκες.

Έτσι, στις 6 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες και από εκεί θα μεταβεί στο Γκενκ, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του. Οι "ερυθρόλευκοι" θα φιλοξενηθούν στο προπονητικό κέντρο της KRC Genk.

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας των Πειραιωτών είναι ήδη φιξαρισμένο και θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου (20:30) με αντίπαλο την ΚΑΑ Gent στην Ghelamco Arena.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη φιλικά επί βελγικού εδάφους, ωστόσο ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί αντίπαλοι, ημερομηνίες, γήπεδα και ώρες.

Η επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου. Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη φιλικά, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα διαρκείας της νέας σεζόν

Την Παρασκευή (3/6) το μεσημέρι (15:30) στην αίθουσα Τύπου του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαψεύδει για Αντερλάν Σάντος αλλά και Πουλίδο ο Ολυμπιακός
Ο Αντερλάν Σάντος και ο Ολυμπιακός
Ψάχνεται για Βέλγιο ο Κολοβός
Παιχνίδι υπομονής ο Ολυμπιακός με Κάρλος Εντουάρντο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ