ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει για Αντερλάν Σάντος αλλά και Πουλίδο ο Ολυμπιακός

Διαψεύδει για Αντερλάν Σάντος αλλά και Πουλίδο ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει καταθέσει πρόταση στην Βαλένθια για τον Αντερλάν Σάντος, όπως και το γεγονός ότι έχει συμφωνήσει με την Τσίβας για την πώληση του Άλαν Πουλίδο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (2/6) ο ραδιοφωνικός σταθμός CDeporte μετέδωσε ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αντερλάν Σάντος.

Μετά από επικοινωνία και με τον ατζέντη του παίκτη, το Sport24.gr έδωσε τις πραγματικές διαστάσεις της μεταγραφικής αυτής υπόθεσης.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε ότι έχει κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ της Βαλένθια, όπως και το ενδιαφέρον της για τον Χοακίν Λαριβέι, έναν ακόμη παίκτη που έβαλαν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού οι Ισπανοί.

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα Αντερλάν Σάντος και Λαριβέι", ξεκαθάρισαν οι Πειραιώτες σχετικά με τη φημολογία που αναπτύχθηκε από ΜΜΕ της Ισπανίας.

Στον Ολυμπιακό διέψευσαν παράλληλα ότι υπάρχει συμφωνία με την Τσίβας ή άλλη ομάδα για την παραχώρηση του Μεξικανού φορ, Άλαν Πουλίδο.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Αντερλάν Σάντος και ο Ολυμπιακός
Ψάχνεται για Βέλγιο ο Κολοβός
Παιχνίδι υπομονής ο Ολυμπιακός με Κάρλος Εντουάρντο
Poll: Ποιους θα κράταγες για τη νέα σεζόν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ