ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνεται για Βέλγιο ο Κολοβός

Ψάχνεται για Βέλγιο ο Κολοβός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κολοβός δεν είναι στις επιλογές του Σίλβα για την επόμενη σεζόν και έχει προταθεί στην Σαρλερουά. Η Γάνδη ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό στις 8 Ιουλίου.

Ήταν λίγο-πολύ γνωστό ότι ο Κολοβός πολύ δύσκολα θα έβρισκε θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο και για αυτό το λόγο ήδη ακουγόταν έντονα ότι εξετάζει τις επιλογές που έχει στα χέρια του από Κύπρο, Γερμανία και Βέλγιο.

Τελικά, η Σαρλερουά είναι μία από τις ομάδες στις οποίες φέρεται να έχει προταθεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βελγίου. Να θυμίσουμε ότι στη Σαρλερουά αγωνίζονται ο Σωτήρης Νίνης και ο Στέργος Μαρίνος.

Το βελγικό πρωτάθλημα έχει εξελιχθεί σε ποδοσφαιρικό παράδεισο για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και για αυτό το λόγο ο Κολοβός σαν να δείχνει μία προτίμηση προς τα εκεί…

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός μετά την Αυστρία, εκτός απροόπτου θα πάει στο Βέλγιο για το β’ στάδιο προετοιμασίας. Το Έρμελο έχει απορριφθεί από τον Σίλβα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξετάσουν και άλλες επιλογές.

Την Πέμπτη (2/6) η Γάνδη ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό στις 8 Ιουλίου. Πριν από μερικές μέρες η Λόκερεν είχε ανακοινώσει ότι θα φιλοξενήσει τους Πειραιώτες στις 15 Ιουλίου. Από τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα ότι θα πάνε στο Βέλγιο για προετοιμασία.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ