ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αντερλάν Σάντος και ο Ολυμπιακός

Ο Αντερλάν Σάντος και ο Ολυμπιακός

Ραδιοφωνικός σταθμός στην Ισπανία μετέδωσε ότι ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στην Βαλένθια για τον Αντερλάν Σάντος, προσφέροντας 6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ. Το Sport24 επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη.

Νέα διάσταση για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού όσον αφορά τον Αντερλάν Σάντος, έδωσε ραδιοφωνικός σταθμός στην Ισπανία που μετέδωσε ότι οι Πειραιώτες έκαναν επίσημη κρούση στην Βαλένθια για τον παίκτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον CDeporte Radio, οι "ερυθρόλευκοι" χτύπησαν την πόρτα των "νυχτερίδων" προσφέροντας 6 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο στόπερ, θέλοντας να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Αντερλάν Σάντος βρέθηκε και το περσινό καλοκαίρι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, όμως ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός κατέληξε στην Βαλένθια η οποία πλήρωσε 9 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα.

Την πρώτη του σεζόν στο "Mestalla" αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια (2420') για όλες τις διοργανώσεις, όμως επί της ουσίας δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον Νούνο Εσπίριτο, ούτε τον Γκάρι Νέβιλ, ούτε τον Πάκο Αγιεσταράν, τους τρεις τεχνικούς που έκατσαν φέτος στον πάγκο της ομάδας. Έτσι λοιπόν στην Βαλένθια έχουν πάρει απόφαση να τον πουλήσουν το φετινό καλοκαίρι.

Το θέμα είναι η αποζημίωση που θα αξιώσουν οι Ισπανοί, έχοντας "δεμένο" τον παίκτη με συμβόλαιο μέχρι και το 2020. Την Πέμπτη (2/6) η " superdeporte.es" τοποθετούσε τον Ολυμπιακό ψηλά στη λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο στόπερ, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι παραμένει αμφίβολο αν οι Πειραιώτες μπορούν να ικανοποιήσουν οικονομικά τη Βαλένθια.

Αργότερα μέσα στην ημέρα ήρθε ο ραδιοφωνικός σταθμός CDeporte να υποστηρίξει ότι ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση του με 6 εκατομμύρια ευρώ στο χέρι. Πληροφορία στην οποία δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση για την ώρα από τους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η διοίκηση της Βαλένθια υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση για τον παίκτη, ενώ σε επικοινωνία μας με τον ατζέντη του Αντερλάν Σάντος, Φρέιρε Γκασπάρ, εισπράξαμε την εξής απάντηση:

"Δεν ξέρω τίποτα για την φημολογούμενη πρόταση. Δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί μας για κάτι τέτοιο. Μόνο από δημοσιογράφους έχω δεχθεί ενόχληση. Περίπτωση δανεισμού του παίκτη δεν υπάρχει, αν ο Ολυμπιακός τον θέλει θα πρέπει να τον αγοράσει. Η Βαλένθια είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά".

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πράγματι για τον παίκτη, όμως η λογική λέει ότι ακόμη κι αν έκανε επίσημη κρούση στην Βαλένθια δεν θα ξεκίναγε την προσφορά του από τα 6 εκατομμύρια ευρώ, ακόμη κι αν είχε την πρόθεση να φτάσει σε αυτά τα χρήματα.

Εξάλλου με τόσα χρήματα η Βαλένθια θα... άνοιγε σαμπάνιες, αφού γνωρίζουν οι Ισπανοί ότι πολύ δύσκολα θα πάρουν τόσα από οποιαδήποτε ομάδα.

Εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κάνει "μπάσιμο" για τον παίκτη, θα το επιχειρήσει δίνοντας για αρχή πολύ λιγότερα από τα 6 εκατ. ευρώ, ίσως λίγο πάνω από τα μισά, με σκοπό να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και οι δύο σύλλογοι να τα βρουν στην πορεία. Σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία, με 5 εκατ. ευρώ η διοίκηση της Βαλένθια θα έφερνε η ίδια τον παίκτη στο αεροδρόμιο και θα συμφωνούσε στην πώληση του ακόμη και 4 - 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πράγματι οι πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν τις "νυχτερίδες" αρνητικές στο ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, όμως όσον αφορά την περίπτωση του Ολυμπιακού υπάρχει περίπτωση να το συζητούσαν. Και αυτό διότι έχουν διαπιστώσει ότι πολλοί ξένοι παίκτες έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους φορώντας τα "ερυθρόλευκα", ιδιαίτερα μέσα από τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και δη στο Champions League.

Να αναφέρουμε ότι ο ίδιος σταθμός έκανε λόγο για ενδιαφέρον των Πρωταθλητών Ελλάδας και για την περίπτωση του Χοακίν Λαριβέι. Πρόκειται για τον 32 ετών (20/08/1984) Αργεντίνο επιθετικό, με θητεία σε Κάλιαρι (103 συμ., 16 γκολ), Ατλάντε (14 συμ., 2 γκολ), Ράγιο Βαγιεκάνο (37 συμ., 12 γκολ), Θέλτα (36 συμ., 12 γκολ), που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη φανέλα της Μπάνιγιας, έχοντας απολογισμό 15 γκολ και 5 ασίστ σε 24 παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ψάχνεται για Βέλγιο ο Κολοβός
Παιχνίδι υπομονής ο Ολυμπιακός με Κάρλος Εντουάρντο
Poll: Ποιους θα κράταγες για τη νέα σεζόν;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ