ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιους θα κράταγες για τη νέα σεζόν;

Ποιους θα κράταγες για τη νέα σεζόν;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με 27 παίκτες στο ρόστερ του ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Ολυμπιακός. Μπες στο poll του Sport24.gr και ψήφισε ποιους από αυτούς θα ήθελες φορούν τα ερυθρόλευκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το ενδιαφέρον όσον αφορά την "ερυθρόλευκη" καθημερινότητα έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στο μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη τους προσθήκη με την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας και φυσικά εξακολουθούν να αναζητούν λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Την ίδια στιγμή το μέλλον στο Λιμάνι είναι αβέβαιο για κάμποσους ποδοσφαιριστές, όπως οι Φουστέρ, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, για άλλους αναμένονται προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού (Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Κασάμι, Σεμπά μεταξύ άλλων), κάποιοι αναζητούν ήδη το νέο σταθμό της καριέρας τους (Σαλίνο), ενώ σίγουρα υπάρχουν αυτοί που ο Μάρκο Σίλβα θεωρεί υπεραπαραίτητους για του χρόνου, όπως οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την σεζόν 2015-16 με 27 παίκτες στο ρόστερ του και το Sport24.gr μέσω poll δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να ψηφίσουν πόσους από αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να δουν στα ερυθρόλευκα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δείτε το ξεχωριστό ερυθρόλευκο t-shirt from legend to legend

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ