ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Κυριακή στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός!

Την Κυριακή στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός!

Το πρωί της Κυριακής (8/5) θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για το Βελιγράδι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Ερυθρό Αστέρα.

Για δεύτερη -και τελευταία- φορά, άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Αρχικά οι Πειραιώτες θα ταξίδευαν στη Σερβία για να αντιμετωπίσουν στο Μαρακανά τον Ερυθρό Αστέρα στις 4 Μαΐου, όμως το παιχνίδι πήρε μετάθεση για τις 10 του μήνα, καθώς στις 7 ορίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή του τελικού της διοργάνωσης, η ημερομηνία του φιλικού άλλαξε εκ νέου και αυτό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου.

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής για το Βελιγράδι, θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα το απόγευμα της ίδιας ημέρας και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού θα επιστρέψουν στην βάση τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο σπουδαίος φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/5) στις 20.00 ώρα Ελλάδας (19.00 τοπική)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αινιγματικό tweet από Ρομπέρτο
Έτσι αναβλήθηκε ο τελικός!
Καλοκαιρινές διακοπές με τα χίλια ζόρια στον Ολυμπιακό!
"Βλέπει" Μιλιβόγεβιτς η Ίντερ
"Ο αρχιερέας του λαθρεμπορίου"
Νέα αιχμηρή απάντηση της ΑΕΚ σε Ολυμπιακό
"Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν ήταν τρόφιμος των φυλακών"
Ωμές παρεμβάσεις Κοντονή"
Αιχμηρή απάντηση της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού
ΕΠΟ: "Κάναμε ο,τι συμφωνήσαμε..."
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η μπόχα και η δυσωδία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο"
Στον αέρα ο τελικός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ