ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αινιγματικό tweet από Ρομπέρτο

Αινιγματικό tweet από Ρομπέρτο

Η αναβολή της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, που τοποθετήθηκε για την εξέλιξη αυτή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Μια... ταλαιπωρία και μισή αποδείχθηκε η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, που νωρίτερα μέσα στη σεζόν διακόπηκε μετά τα επεισόδια στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να κρέμεται η δαμόκλειος σπάθη του Grexit επάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τελικά μετά από συνεχείς επαφές ανάμεσα σε FIFA, UEFA, ΕΠΟ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού βρέθηκε λύση, το Grexit αποφεύχθηκε και η διοργάνωση ξανάρχισε.

Για λίγο όπως αποδείχθηκε, αφού προκλήθηκε νέα αναστάτωση 48 ώρες πριν τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με αποτέλεσμα ο Σταύρος Κοντονής να αποφασίσει την Παρασκευή (6/5) την αναβολή της, προγραμματισμένης για το Σάββατο 7 Μαΐου, αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Η τελευταία εξέλιξη δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, που τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Αινιγματικός ο Ισπανός γκολκίπερ, που έγραψε "με αυτό τον τρόπο τα πάντα γίνονται πολύ δύσκολα..." και χρησιμοποιώντας τα hashtag "χωρίς παιχνίδι πάλι" και "κουρασμένος", φανερά ξενερωμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ:

Έτσι αναβλήθηκε ο τελικός!
Καλοκαιρινές διακοπές με τα χίλια ζόρια στον Ολυμπιακό!
"Βλέπει" Μιλιβόγεβιτς η Ίντερ
"Ο αρχιερέας του λαθρεμπορίου"
Νέα αιχμηρή απάντηση της ΑΕΚ σε Ολυμπιακό
"Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν ήταν τρόφιμος των φυλακών"
Ωμές παρεμβάσεις Κοντονή"
Αιχμηρή απάντηση της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού
ΕΠΟ: "Κάναμε ο,τι συμφωνήσαμε..."
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η μπόχα και η δυσωδία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο"
Στον αέρα ο τελικός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ