ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βλέπει" Μιλιβόγεβιτς η Ίντερ

"Βλέπει" Μιλιβόγεβιτς η Ίντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, είναι η εναλλακτική της Ίντερ σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αποκτήσει κάποιον εκ των Τουρέ και Μπίγλια, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σχεδιάζει από τώρα την Ίντερ της ερχόμενης σεζόν και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχει θέσει ως προτεραιότητα για τη μεσαία γραμμή την απόκτηση κάποιου εκ των Γιαγιά Τουρέ και Λούκας Μπίγλια.

Ωστόσο αμφότερες οι περιπτώσεις εμφανίζουν δυσκολίες, ως προς την πραγματοποίησή τους. Για τον μεν Ιβοριανό, εγείρονται ερωτήματα (σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ) από τους διοικούντες των "νερατζούρι" για το εάν μπορεί να αντεπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο συναρτήσει των υψηλών οικονομικών απαιτήσεών του, για τον δε Αργεντινό η Λάτσιο φέρεται να συζητά την πώλησή του έναντι 25.000.000 - 30.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο κρίνεται απαγορευτικό.

Όπως μεταδίδει το Calciomercato, ο 25χρονος διεθνής Σέρβος χαφ του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, είναι η εναλλακτική του Ρομπέρτο Μαντσίνι σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η απόκτηση ενός εκ των Γιαγιά Τουρέ και Λούκας Μπίγλια, με τον Ολυμπιακό να τον κοστολογεί μεταξύ 5.000.000 και 10.000.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ