ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ α τετ Μίτσελ με τους αρχηγούς

Τετ α τετ Μίτσελ με τους αρχηγούς
INTIME SPORTS

Η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Κέρκυρα δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον Μίτσελ, ο οποίος μετά το ματς θέλησε να μιλήσει ιδιαιτέρως με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, λίγο πριν η ομάδα φύγει από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο με προορισμό την Αθήνα και την ώρα που οι παίκτες έβλεπαν το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ο Ισπανός τεχνικός φώναξε κοντά τους Παπαδόπουλο, Μανιάτη και Μοδέστο, με τους οποίους έκανε διάλογο για αρκετή ώρα.

Ο λόγος που επιδίωξε να έχει αυτό το τετ α τετ δεν ήταν άλλος από την προβληματική εμφάνιση των "ερυθρολεύκων" στο Νησί των Φαιάκων, όπου χρειάστηκαν οι αλλαγές των Μήτρογλου, Φετφατζίδη και Μασάντο για να βελτιωθεί η εικόνα και να έρθει η νίκη με 1-0 στο 79ο λεπτό.

Όλα αυτά μάλιστα σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τα ντέρμπι κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ υπάρχει και η πρόκληση της παρουσίας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θεσμό που έχει κατακτήσει 5 φορές τα προηγούμενα οκτώ χρόνια.

Διαβάστε επίσης για τα ιταλικά δημοσιεύματα που θέλουν τις Μπολόνια και Φιορεντίνα να ενδιαφέρονται έντονα για τον Κώστα Μήτρογλου καθώς και για το πως ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ