ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αφιέρωση του Μήτρογλου στον Σιόβα

Η αφιέρωση του Μήτρογλου στον Σιόβα

Ο Κώστας Μήτρογλου έσπευσε να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα στην αγκαλιά του Δημήτρη Σιόβα, με τον οποίο τους συνδέει στενή φιλία.

Με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να βρει τη λύση απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Κέρκυρας, ο Μίτσελ στο 70' αποφάσισε να περάσει στο ματς τον Κώστα Μήτρογλου.

Μετά από εννέα λεπτά, ο Έλληνας επιθετικός νίκησε τον Αναστασόπουλο και έβαλε μπροστά στο σκορ τους "ερυθρόλευκους".

Με την επίτευξη του τέρματός του, ο Κώστας Μήτρογλου ήξερε αμέσως πώς θα πανηγυρίσει. Έτσι λοιπόν έτρεξε στην αγκαλιά του Δημήτρη Σιόβα, όπως άλλωστε είχε εκμυστηρευθεί στον συμπαίκτη του ότι θα έκανε σε περίπτωση που σκόραρε.

Η κίνησή του μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο 25χρονος επιθετικός συνδέεται με στενή φιλία με τον Δημήτρη Σιόβα από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Σιόβας όταν κόντρα στον Λεβαδειακό (4-0, 2/9/12) πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αμέσως κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας όπου με χαρακτηριστικές κινήσεις (κάνοντας πιστόλια τα χέρια του) αφιέρωσε το γκολ στον Μήτρογλου. Οι δύο παίκτες έχουν πολύ καλές σχέσεις εντός και εκτός γηπέδου και η εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλο φαίνεται και μέσα από τον τρόπο που επιλέγουν να πανηγυρίσουν τα γκολ τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ