ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Βίκτορ, φημολογία για Σαλίνο και Μανσιέν

Τέλος ο Βίκτορ, φημολογία για Σαλίνο και Μανσιέν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που υπάρχει έντονη φημολογία για επιστροφή του Σαλίνο και το ενδεχόμενο απόκτησης του 28χρονου στόπερ Μανσιέν.

Οι πρώτες αλλαγές στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά είναι προ των πυλών.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ είναι ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο της αποτυχίας και των αποκαρδιωτικών εμφανίσεων των Πειραιωτών στις δύο αναμετρήσεις με τους πρωταθλητές Ισραήλ.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν μάλλον αναμενόμενη από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι στο "Turner Stadium", τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης παίζει δυνατά ως αντικαταστάτης του Ισπανού τεχνικού (με τον Αριέλ Ιμπαγάσα παράλληλα να αναλαμβάνει πόστο στο τεχνικό επιτελείο) εκτός αν τελευταία στιγμή υπάρξει στροφή προς ξένο τεχνικό.

Πέρα από το θέμα προπονητή, έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί και για πιθανή επιστροφή του Λεάντρο Σαλίνο! Ο Βραζιλιάνος είδε το συμβόλαιο του να μην ανανεώνεται στο τέλος Ιουνίου από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο Πορτογάλος όμως ήταν εκτός τόπου και χρόνου στα δύο παιχνίδια με την Χάποελ Μπερ Σεβά, με αποτέλεσμα να τεθεί θέμα επιστροφής του Σαλίνο στο Λιμάνι.

Φυσικά ένα ζήτημα είναι ο τρόπος που θα λυθεί η συνεργασία με τον Φιγκέιρας (εκτός αν παίξει το σενάριο δανεισμού του, που μοιάζει πιο λογικό) που αποκτήθηκε τον Μάιο με τετραετές συμβόλαιο...

Ένα ακόμη σενάριο που έκανε την εμφάνιση του τις τελευταίες ώρες, θέλει τον Ολυμπιακό να προχωρά στην απόκτηση του Μάικλ Μανσιέν, στόπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία θέλουν τον 28χρονο (8/1/1988) κεντρικό αμυντικό να έχει ήδη δεχθεί μια προσέγγιση από τους Πειραιώτες και έτοιμο να ακολουθήσει το αντίστροφο δρομολόγιο με τον Παϊτίμ Κασάμι, που από τον Ολυμπιακό μετακόμισε ως δανεικός στην αγγλική ομάδα. Μένει να δούμε αν υπάρχει βάση στο συγκεκριμένο σενάριο.

Ο Μανσιέν ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Τσέλσι, έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα (6 συμ.) και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς (61 συμ.) και Γουλβς (60 συμ.), πριν κάνει το βήμα εκτός Αγγλίας τον Ιούλιο του 2011 μετακομίζοντας από την Τσέλσι στο Αμβούργο (55 συμ.) έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον Ιούλιο του 2014 η Νότιγχαμ Φόρεστ (72 συμ. μέχρι σήμερα) πλήρωσε στη γερμανική ομάδα 1 εκατομμύριο ευρώ και τον απέκτησε με τριετές συμβόλαιο, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουζουνίδης, 110% επιλογή Μαρινάκη
Το προφίλ της Αρόουκα
VIDEO: Πως η Αρόουκα βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού
Προ των πυλών ο Ουζουνίδης, εκτός και αν...
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ