ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προ των πυλών ο Ουζουνίδης, εκτός και αν...

Προ των πυλών ο Ουζουνίδης, εκτός και αν...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις προπονητών με βαρύ βιογραφικό, αλλά αν δεν καταφέρει να τους "ψήσει" έχει έτοιμη τη λύση του 48χρονου Έλληνα τεχνικού, Μαρίνου Ουζουνίδη.

Κρίσιμη η σημερινή (5/8) σύσκεψη στον Ολυμπιακό, με αποφάσεις για τα θέματα του προπονητή, των αποχωρήσεων, των μεταγραφών, ενώ φημολογείται ότι αναμένονται αλλαγές και σε διοικητικό επίπεδο.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού και η αλήθεια είναι ότι ψάχνει για “βαριά ονόματα” στο εξωτερικό. Ο Ρουντι Γκαρσία για παράδειγμα είναι ένας προπονητής που έχει προταθεί, αλλά τα τελευταία χρόνια στην Ρόμα έπαιρνε γύρω στα 2.8εκ. ευρώ!

Υπάρχει και ο Βίλας Μπόας, ο οποίος ακούστηκε ότι μπορεί να απασχολήσει τους Πειραιώτες. Μην ξεχνάμε ότι ο μάνατζερ των Σίλβα και Πάρντο, Κάρλος Γκονσάλβες που αναμένεται την Παρασκευή (5/8) στην Αθήνα, έχει πελάτη και τον Βίλας Μπόας.

Όπως και να 'χει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σαν να φαίνεται ότι είναι σταντ μπάι. Ο 48χρονος τεχνικός που κάθεται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένει τις εξελίξεις. Έχει θαυμαστές ψηλά στην ΠΑΕ ο Ουζουνίδης και μην ξεχνάμε ότι το όνομά του είχε ακουστεί και την περίοδο που έφυγε ο Μίτσελ και τελικά προσλήφθηκε ο Βίτορ Περέιρα τον Ιανουάριο του 2015.

Να τονίσουμε ότι ο Ουζουνίδης έχει μία τρόπον τινά ρήτρα με τον Πανιώνιο κοντά στα 200 χιλιάρικα για να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη. Σήμερα (5/8) λοιπόν τα... σπουδαία σε ό,τι έχει να κάνει με τον προπονητή. Aν πάντως προσληφθεί ο Ουζουνίδης, παίζει γερά το σενάριο να βρεθεί στο τεχνικό τιμ ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς ο Αργεντινός έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον 48χρονο τεχνικό.

Για τις αποχωρήσεις ο Ντουρμάζ έχει πάρει ήδη το μήνυμα από τη διοίκηση, μία μέρα μετά το 0-0 με την Χάποελ, να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Οι Ντα Κόστα και Μασουακού εξακολουθούν να βρίσκονται υπό καθεστώς “αν φέρουν πρόταση που θα μας ικανοποιεί, θα φύγουν”. Δεν θα είναι όμως μόνο οι συγκεκριμένοι τρεις. Πάντως το “αγκάθι” με τον Ντα Κόστα είναι ότι στα πλέι οφ τουEuropa Leagueθα απουσιάσει ο Σιόβας και έτσι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει μείνει μόνο με τον Μαροκινό, τον Μποτία και ως λύσεις ανάγκες έχει τους Βούρο, ντε λα Μπέγια και τον πιτσιρικά Ρέτσο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ