ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Μπέτις - Σιόβα

Τα δεδομένα για Μπέτις - Σιόβα
Σιόβας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα τα σημαντικά αθλητικά σάιτ της Ισπανίας έχουν αναπαράξει την πληροφορία ότι η Μπέτις θέλει να αποκτήσει τον Δημήτρη Σιόβα. Πόσο κοντά όμως είναι ο 27χρονος στόπερ στην ομάδα της Ανδαλουσίας; Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Τις τελευταίες μέρες η πληροφορία που είχε διαρρεύσει για τον Δημήτρη Σιόβα ήταν πως πιθανότατα θα συνέχιζε την καριέρα του στην Ισπανία. Η ομάδα που γράφτηκε ότι ενδιαφέρεται για τον 27χρονο στόπερ του Ολυμπιακού είναι η Μπέτις.

Είχαν βάση αυτά που δημοσιοποιήθηκαν, διότι και η πλευρά του παίκτη επιβεβαίωνε τις επαφές με τους "βερδιμπλάνκος", αλλά και σχεδόν όλα τα μεγάλα αθλητικά σάιτ της Ισπανίας αναφέρθηκαν στο φλερτ τους με τον Σιόβα. Σε αυτά τονίζονταν πως ο διεθνής παίκτης είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας της Ανδαλουσίας, που ψάχνεται για αριστεροπόδαρο στόπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το θέμα δείχνει να έχει μείνει στάσιμο. Άνθρωποι της Μπέτις υποστηρίζουν ότι δεν θα κινηθούν για την απόκτηση του Σιόβα, ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές, η μεταγραφή φέρεται να έχει μείνει στάσιμη λόγω διαφωνίας που προκύπτει στο οικονομικό. Όχι ανάμεσα σε Μπέτις και Ολυμπιακό, αλλά ανάμεσα στον ισπανικό σύλλογο και τον παίκτη.

Είναι με άλλα λόγια αντικρουόμενες οι πληροφορίες, αλλά θέλοντας και μη τα δεδομένα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, αφού την Τετάρτη (31/8) τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γι' αυτό φεύγει ο Σιόβας από τον Ολυμπιακό
Ζενίτ για Μιλιβόγεβιτς, Μπέτις για Σιόβα

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ