24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Γι' αυτό φεύγει ο Σιόβας από τον Ολυμπιακό

Γι' αυτό φεύγει ο Σιόβας από τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" και ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτουν ποιες άλλες δύο ομάδες (πλην Μπέτις) θέλουν τον Σιόβα αλλά και γιατί φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Έλληνας στόπερ.

Όπως αναφέρει στο twitter του 24ου Ευαγγελίου ο Ευάγγελος Μίχος: "Για την Πριμέρα ετοιμάζει βαλίτσες ο Σιόβας. Το όνομά του έκανε γκελ σε 3 ισπανικές ομάδες, με την μία να είναι σε διαπραγμάτευση με τον ΟΣΦΠ.

Αυτή φέρεται πως είναι η Μπέτιτς, με τον Πογέτ να... γνωρίζει καλά τον Σιόβα απο το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλαβες και Οσασούνα οι άλλες δυο. Όσον αφορά στον μάνατζερ του διεθνή Έλληνα στόπερ που κινεί τα μεταγραφικά νήματα: Ιλια Ιβιτς.

Ο Σιόβας δεν... πείθει τον Μπέντο ενώ ήταν εκτός πλάνων και στο προγραμματισμό για την νέα σεζόν του Μάρκο Σίλβα (λόγω και των τραυματισμών του). Και μην ξεχνάμε πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού (Σίλβα) έχει ενημερώσει αναλυτικά για το υλικό της ομάδας τον συμπατριώτη του νυν (Μπέντο)."

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

Γι' αυτό φεύγει ο Σιόβας από τον Ολυμπιακό

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ