ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζενίτ για Μιλιβόγεβιτς, Μπέτις για Σιόβα

Ζενίτ για Μιλιβόγεβιτς, Μπέτις για Σιόβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς οδεύει προς Ρωσία και ο Δημήτρης Σιόβας προς Primera Division. Φυσικά, το "κύμα" αποχωρήσεων θα συμπαρασύρει και άλλους παίκτες.

Προς αποχώρηση είναι οι Δημήτρης Σιόβας και Λούκα Μιλιβόγεβιτς από τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/8) να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις.

Στη Ρωσία έχει βουίξει ότι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Ζενίτ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση (αν δεν έχει κάνει ήδη μία πρώτη προσφορά) πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε δεν το συζητάμε καν για το αν θα δεχτεί αυτή την προσφορά ή όχι ο Ολυμπιακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” κοστολογούν ούτως ή άλλως τον Σέρβο άσο γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ και αν όντως ισχύει τα όσα ακούγονται στη Ρωσία, τότε είναι θέμα χρόνο να γίνει η μεταγραφή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Σιόβα, πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ. Από το βράδυ της Παρασκευής (26/8) υπήρχε η πληροφορία ότι ο υψηλόσωμος στόπερ βρίσκεται κοντά σε μία ομάδα της Primera Division και αυτή τη στιγμή μοιάζει ως πιθανότερος προορισμός του ο σύλλογος της Ανδαλουσίας.

Φυσικά, το "κύμα" αποχωρήσεων δεν θα σταματήσει στους Μιλιβόγεβιτς και Σιόβα. Ήδη έχει μπει στην τελική ευθεία και η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, αλλά και του Αλμπέρτο Μποτία. Τέλος, και οι Ιντέγιε και Σεμπά είναι δύο περιπτώσεις που τα ονόματά τους εξακολουθούν να "παίζουν” ως δύο ποδοσφαιριστές που υπάρχει πιθανότητα να μην παραμείνουν στο λιμάνι.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ