ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ ως το 2017

Φουστέρ ως το 2017
INTIME SPORTS

Τη Δευτέρα (25/5) αναμένεται να συναντηθούν Φουστέρ-Μαρινάκης και να δώσουν τα χέρια για συνεργασία άλλων δυο χρόνων.

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα λύσει τον Γόρδιο Δεσμό της παραμονής του Νταβίδ Φουστέρ στον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια, ενώ ο Περέϊρα θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Μπορεί να γράφτηκε και να ακούσθηκε ότι ο Νταβίδ Φουστέρ είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ, η κατηγορηματική δήλωση όμως του Ισπανού παίκτη περί παραμονής του στον Ολυμπιακό, έκρυβε τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον πρόεδρο του νταμπλούχου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, λύνει τα χρόνια προβλήματα του κλαμπ και δεν τα αφήνει να γίνουν σήριαλ. Το ίδιο έκανε με Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Χολέμπας στο παρελθόν και θα το επαναλάβει με τον Νταβίδ Φουστέρ.

Ο Ισπανός παίκτης εξάλλου το προανήγγειλε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου σε δηλώσεις που έκανε στο Sport 24 Radio "τις επόμενες δυο ημέρες θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα παραμείνω στον Ολυμπιακό" και τη Δευτέρα αναμένεται να μπει τέλος στο θέμα της παραμονής του. Αρκεί βέβαια να τα βρουν στο οικονομικό, όπου υπήρχε σημαντική διαφορά, αλλά από τη στιγμή που τον κάλεσε ο πρόεδρος δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει πρόβλημα στα χρήματα. 'Οπως όλα δείχνουν, ο Φουστέρ θα μείνει στον Ολυμπιακό ως το 2017 και μετά θα δουλέψει για το κλαμπ από προπονητική θέση.

Όσον αφορά το θέμα του Βίτορ Περέϊρα, υπάρχει αναστροφή του κλίματος και ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να μείνει στον Πειραιά και την επόμενη περίοδο, ενώ έχει ήδη κάνει τις επαφές του με υποψήφιους ποδοσφαιριστές. Μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο συμπατριώτης του Νέτο, αν βέβαια ο Ολυμπιακός καλύψει τις απαιτήσεις της Ζενίτ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ