ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρέμβαση Μαρινάκη για Φουστέρ

Παρέμβαση Μαρινάκη για Φουστέρ
INTIME SPORTS

Ολυμπιακός και Φουστέρ, δεν έχουν βρει ακόμη κοινή γλώσσα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί με προσωπική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Επομένως, είναι μείζον ζήτημα το τι μέλλει γενέσθαι, αφού δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συνεργασία του για τα επόμενα χρόνια.

Τι θα γίνει τελικά; Θα χωρίσουν οι δρόμοι τους ή ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έχει την τύχη του Ιμπαγάσα, του Τζεμπούρ, του Μήτρογλου, του Χολέμπας και του Ρομπέρτο, όπου υπήρξε προσωπική παρέμβαση του προέδρου του Ολυμπιακού; Ειδικά το θέμα Τζεμπουρ, είχε γίνει σίριαλ μηνών με ευτυχή κατάληξη στις 28 Ιανουαρίου 2012 μετά το σύντομο τετ α τετ του Αλγερινού με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.

Προς το παρόν, βάσει του ρεπορτάζ, δεν υπάρχει προσέγγιση μεταξύ των δυο πλευρών, αν και έχει εκφραστεί η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους, χωρίς να συζητηθούν οι λεπτομέρειες. Λίγο τα χρήματα και λίγο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχουν φέρει αίσιο αποτέλεσμα για τη συμφωνία στις πρώτες γενικές κουβέντες, αλλά ποτέ δεν είναι αργά, αν και όπως έχει γραφεί σε ανύποπτο χρόνο, η ΑΕΚ παραμονεύει.

Παρέμβαση Μαρινάκη για Φουστέρ
INTIME SPORTS

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο αν ο αγαπημένος της εξέδρας του Ολυμπιακού θέλει να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ και να γίνει "κόκκινο πανί" και μισητός, όλων αυτών που τον λατρεύουν. Να γίνει η αγάπη - μίσος, όπως συνέβη στο παρελθόν πολλάκις, με τους αγαπημένους της εξέδρας να μετατρέπονται σε υβριστικό σύνθημα, κατά την επιστροφή τους στο παλιό σπίτι...

Αν ανατρέξουμε όμως στο παρελθόν, η ιστορία έχει διδάξει ότι όσους παίκτες αγαπούσε ο κόσμος, αλλά και ο πρόεδρος, τους κρατούσε ο ίδιος με προσωπικές παρεμβάσεις, Τώρα μιλούν οι μάνατζερ, αλλά όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, μπαίνει μπροστά ο Μαρινάκης, καλεί τον παίκτη στο γραφείο, του λέει δύο κουβέντες, δίνουν τα χέρια και ανανεώνουν τη συνεργασίας τους σε πέντε λεπτά.

Παρέμβαση Μαρινάκη για Φουστέρ
INTIME SPORTS

Είναι από τη μια η επιθυμία των δυο πλευρών, αλλά και το ταλέντο του Μαρινάκη να πετυχαίνει στις διαπραγματεύσεις. Το έχει δηλώσει εξάλλου στο παρελθόν ο πασαδόρος, Βασίλης Κουρνέτας όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν το αφεντικό στην ομάδα βόλεϊ "Αν μπεις στο γραφείο του Μαρινάκη να συζητήσεις, δεν μπορείς να πεις όχι" .

Εκεί αναμένεται να καταλήξει και η συγκεκριμένη ιστορία, είτε πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη, είτε μετά, τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει και συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για όσα φαιδρά και συκοφαντικά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό. Μόνο που όλοι αυτοί που έβαλαν στο στόχαστρο τους τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο, πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο. Συσπείρωσαν τον κόσμο κι αυτό θα φανεί με την παρουσία τους στον σαββατιάτικο (23/5) τελικό στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ