ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Βερολίνο ο αντι Περέιρα

Στο Βερολίνο ο αντι Περέιρα
INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα δεν επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο, η απόφαση αντικατάστασης του είναι ειλημμένη και στο Βερολίνο θα γίνουν οι επαφές για την αναζήτηση νέου τεχνικού για τον Ολυμπιακό.

Παρελθόν θεωρείται ο Βίτορ Περέιρα για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επέστρεψε στην Ελλάδα την Τετάρτη (3/6) όπως ήταν προγραμματισμένο και η αλλαγή στον "ερυθρόλευκο" πάγκο είναι προ των πυλών.

Ο Περέιρα γνωρίζει πλέον πως έχει η κατάσταση και δεν πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά, αφού δεν συντρέχει τέτοιος λόγος. Το ταξίδι του στην Σκωτία προκάλεσε την δυσαρέσκεια της διοίκησης του Ολυμπιακού ( όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε τα ξημερώματα της Πέμπτης ), ωστόσο δεν είναι αυτός ο λόγος της διαφαινόμενης διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Ολυμπιακός ήταν επί της ουσίας αποφασισμένος να μην συνεχίσει με τον Πορτογάλο τεχνικό και τη νέα σεζόν, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν πειστεί αυτό το πεντάμηνο πως 47χρονος προπονητής έχει το "πακέτο" που απαιτείται προκειμένου να οδηγήσει σε "υψηλές πτήσεις" την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η "ησυχία" που επικράτησε μετά τον νικηφόρο τελικό με την Ξάνθη δημιούργησε την αίσθηση πως ο Περέιρα θα συνεχίσει στο τιμόνι, αλλά οι Πειραιώτες ουσιαστικά είχαν δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Η επόμενη μέρα

Μετά τον Περέιρα, τι; Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει πλέον το δύσκολο έργο να βρει άμεσα έναν νέο τεχνικό, καθώς δεν υπάρχει άνεση χρόνου. Και έτσι θα συμβεί, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει τις επαφές του με μάνατζερ στο Βερολίνο, στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού λείπει στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην χώρα. Ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ρουμανία για να παραλάβει το νέο καράβι του στόλου του και εν συνέχεια το Βερολίνο βρίσκονται στο πρόγραμμα του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών τις επόμενες μέρες.

Ο Ολυμπιακός θα "τρέξει" το θέμα του προπονητή με εντατικούς ρυθμούς, με στόχο να το κλείσει το γρηγορότερο δυνατόν. Και αυτό διότι χωρίς προπονητή στον πάγκο δεν γίνεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Μπορεί ούτως ή άλλως οι "ερυθρόλευκοι" να χρειάζονται προσθήκες με "γυμνό" μάτι, ωστόσο είναι πολλές συνολικά οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για το ρόστερ, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί χωρίς την γνώμη του νέου τεχνικού.

Η άμεση προτεραιότητα πλέον η ανεύρεση προπονητή και αμέσως μετά η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ