ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μακούν

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μακούν
INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Ζαν Μακούν αναμένεται εντός της ημέρας στη χώρα μας και θα έχει συζητήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Καμερουνέζου μέσου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", ο μάνατζερ του Ζαν Μακούν έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή και θα επιδιώξει να έρθε σε επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού θέλοντας να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους αναφορικά με την αγορά ή μη του Μακούν από την Άστον Βίλα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη στο μεγάλο λιμάνι χωρίς όμως να δώσει κάποιο πολύ μεγάλο ποσό (όπως τα 3.500.000 ευρώ που αξιώνει ο αγγλικός σύλλογος) ενώ ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θέλει να συνεχίσει και του χρόνου στους πρωταθλητές Ελλάδας ενώ είναι και διατεθειμένος να χαμηλώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Να σημειωθεί πως η Άστον Βίλα δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τον Ζαν Μακούν, τουλάχιστον αν λάβουμε υπόψη ότι ο Άλεξ ΜακΛιας δεν τον συμπεριελάμβανε στα βασικά του πλάνα προτού παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, ωστόσο παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις των διοικούντων της ύστερα από το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στον αρχηγό των "χωριατών" Στίλιαν Πετρόφ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ