ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Δώνης αποφασίζει για Μήτρογλου και Τάτο"

"Ο Δώνης αποφασίζει για Μήτρογλου και Τάτο"
INTIME SPORTS

Για άλλη μια φορά, ο επίσημος Ολυμπιακός τονίζει πως δεν θα ανακατευτεί στις υποθέσεις του Τάτου και του Μήτρογλου σχετικά με το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από νωρίς... ξεκίνησε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού υπήρχε η απορία, σχετικά με την χρησιμοποίηση ή μη, του Τάτου και του Μήτρογλου κόντρα στην ομάδα που ανήκουν.

Οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν αμέσως μετά τους δεύτερους ημιτελικούς, πως δεν πρόκειται να ζητήσουν από τον Ατρόμητο να μην αγωνιστούν οι δύο ποδοσφαιριστές και κάτι τέτοιο επανέλαβαν και την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ο επίσημος Ολυμπιακός τονίζει πως: "Στη δική μας ομάδα αποφασίζει ο προπονητής μας. Ο κύριος Βαλβέρδε ορίζει ποιοι παίζουν και ποιοι όχι. Το ίδιο, δηλαδή το ότι αποφασίζει ο προπονητής, φανταζόμαστε συμβαίνει και στον Ατρόμητο. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, το αν θα παίξουν οι δυο παίκτες δεν είναι δικό μας θέμα".

Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως το αν θα παίξουν στον τελικό ο Μήτρογλου και ο Τάτος είναι καθαρά απόφαση του Γιώργου Δώνη. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν ζητούν κάτι, στο συμβόλαιο δεν υπάρχει κάποιος όρος και έτσι ο προπονητής του Ατρομήτου, θα κάνει ό,τι θέλει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ