ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συναντήθηκε με τον Χολέμπας ο Μαρινάκης

Συναντήθηκε με τον Χολέμπας ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Χοσέ Χολέμπας, ζητώντας του να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Διαβάστε το... μήνυμα του προέδρου προς τον αριστεροπόδαρο άσο.

Μπορεί το πρωτάθλημα να κρίθηκε μαθηματικά την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει κάποιον εφησυχασμό στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ, συνέχισε τις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον Χοσέ Χολέμπας να είναι το νέο πρόσωπο.

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" βρέθηκε με τον διεθνή άσο και του ζήτησε τα... γνωστά. Να παίξει όπως όλη τη χρονιά, να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος και να καταφέρει αυτός και οι συμπαίκτες του να πάρουν το νταμπλ και να κερδίσουν όσα ματς απομένουν.

Είναι φανερό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι... αχόρταγος (με την καλή έννοια) και θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει όπου παίζει και να κατακτά όσους περισσότερους τίτλους μπορεί. Γι' αυτό και παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα τελείωσε, οι συναντήσεις με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ