ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Φιγκέιρας

Στην Αθήνα ο Φιγκέιρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία, ο Ντιόγο Φιγκέιρας είναι ήδη στο αεροπλάνο και γύρω στις 14.30 με 14.45 θα πατήσει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

"Ταξιδεύει για την Αθήνα ο Φιγκέιρας", έγραφε το πρωί η "Marca" και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, μάλλον είχαν δίκιο οι ρεπόρτερ της ισπανικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ανδαλουσία, ο 25χρονοςΠορτογάλος μπακ θα είναι γύρω στις 14.30 με 14.45 στην Αθήνα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει ουσιαστικά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φιγκέιρας θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και όχι τετραετές, όπως ανέφεραν ρεπόρτερ της Σεβίλλης την Δευτέρα (23/5). Μάλιστα, οι Ανδαλουσιάνοι αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1,5 εκ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής που λάμβανε γύρω στις850 χιλιάδες ευρώ ετησίως από την ισπανική ομάδα, στον Ολυμπιακό έχει συμφωνήσει με έναν ετήσιο μισθό γύρω στις 500 χιλιάδες (συν φυσικά τα μπόνους).

Όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, είναι σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Ισπανία. Να σημειώσουμε ότιαπό τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά περί άφιξης του Πορτογάλου μπακ στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στα ίχνη του Φιγκέιρας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ