ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιγκέιρας, προ των πυλών του Ολυμπιακού

Φιγκέιρας, προ των πυλών του Ολυμπιακού

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι. "Ταξιδεύει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό", ανέφερε σε σημερινό της δημοσίευμα η "Marca".

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού και αν δεν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη για τετραετές συμβόλαιο (σύμφωνα με άλλες πηγές ο Φιγκέιρας θα πιάσει λιμάνι για τρία χρόνια), ενώ με την Σεβίλλη απομένουν κάποιες μικρολεπτομέρειες για να τελειώσει το θέμα.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα, απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο 25χρονος Πορτογάλος μπακ, ο οποίος για τον Σίλβα υπολογίζεται τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο μεταξύ, με σημερινό της δημοσίευμά της η “Marca” αναφέρει ότι ο Φιγκέιρας ταξιδεύει ήδη στην Αθήνα, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Σεβίλλης. Μένει να φανεί πάντως αν θα... σκάσει ξαφνικά στο "Ελ. Βενιζέλος".

Από πλευράς Ολυμπιακού να θυμίσουμε ότι δεν επιβεβαιωνόταν χθες το βράδυ κανένας από τους ποδοσφαιριστές που γράφονταν στα ρεπορτάζ, άσχετα αν τις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Φιγκέιρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ