ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφίγγει τα λουριά ο Νικοπολίδης

Σφίγγει τα λουριά ο Νικοπολίδης
Νικοπολίδης INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Νικοπολίδης συνεχίζει στον πάγκο του Ολυμπιακού και σφίγγει τα λουριά στα αποδυτήρια. Από βδομάδα έρχεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Τζιμπούρ.

"Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού", λέει μία παροιμία και φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Ολυμπιακού και του Νικοπολίδη.

Η ισπανική... υποχώρηση στο θέμα του προπονητή, που παίρνει παράταση για μία βδομάδα, φέρνει τον Νικοπολίδη ακόμα πιο δυνατό στον ερυθρόλευκο πάγκο και του δίνει τη δυνατότητα να βάλει τη δική του πινελιά.

Ένα από τα σημεία που φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί ο νεαρός προπονητής είναι η πειθαρχεία και το νυχτερινό ωράριο, κάτι που ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του.

"Είστε επαγγελματίες και θα πρέπει να τηρείτε τα ωράρια. Δεν θέλω να είστε τα βράδια έξω. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και πρέπει και να τον σέβεστε. Μη με αναγκάσετε να σας βάλω πρόστιμα, είναι κάτι που δεν θέλω", είπε χαρακτηριστικά θέλοντας να ξεκαθαρίσει από νωρίς τις προθέσεις του.

Γέφυρες με Τζιμπουρ

Από το βράδυ της Τρίτης υπάρχει αισιοδοξία όσον αφορά το θέμα της παραμονής του Ραφίκ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται στην Ελλάδα την Δευτέρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Αλγερινός έχει ρίξει ελάχιστα τις απαιτήσεις του.

Μένει να δούμε λοιπόν αν βρεθεί κοινό σημείο επαφής και ανανεώσει τελικά το συμβόλαιο ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Σφίγγει τα λουριά ο Νικοπολίδης, Τοροσίδης για τρία χρόνια!, Τοροσίδης για τρία χρόνια!, Νικοπολίδης: "Παίξαμε όπως θέλω", Από εβδομάδα για προπονητή και Τζεμπούρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ