ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από εβδομάδα για προπονητή και Τζεμπούρ

Από εβδομάδα για προπονητή και Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Συνεχίζονται οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τους Μίτσελ, Όλτρα, Μανθάνο. Με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο και με τον Πανθρακικό. Από Δευτέρα στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Τζεμπούρ. Τα δεδομένα για τον δανεισμό του Τάτου.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους τρεις υποψηφίους αντικαταστάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεχίζονται, ωστόσο καμία εξέλιξη δεν θα υπάρχει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Αυτό σημείωναν από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και το απόγευμα της Τρίτης (22/1), τονίζοντας παράλληλα ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα καθοδηγηθούν και το Σάββατο στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό (26/1, 17:15), από τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Σχετικά με το μέλλον του υπηρεσιακού προπονητή στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της ομάδας υπογραμμίζουν ότι θα παραμείνει στον πάγκο σαν πρώτος βοηθός σε περίπτωση που ένας εκ των Μίτσελ, Όλτρα, Μανθάνο έρθει στο Λιμάνι. Η' για να είμαστε ακριβείς, σε περίπτωση που έρθει νέος προπονητής, όποιος και αν είναι αυτός.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ

Πέρα από τις συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Ζαρντίμ, οι Πειραιώτες έχον ανοικτό και το θέμα του Ραφίκ Τζεμπούρ. Όπως όμως και για προπονητή, έτσι και εδώ δεν θα υπάρξουν εξελίξεις αυτή την εβδομάδα. Και αυτό γιατί ο μάνατζερ του Αλγερινού θα βρίσκεται στην Ελλάδα από Δευτέρα (28/1), ώστε να συζητήσει το μέλλον του πελάτη του.

Τα tweets του Τζεμπούρ για Ολυμπιακό και Αλγερία

Τέλος κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε την Τετάρτη την ομάδα στην οποία θα δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ανδρέας Τάτος. Οι υποψήφιοι προορισμοί για τον μέσο του Ολυμπιακού είναι δύο, καθώς θα φορέσει είτε τη φανέλα του ΟΦΗ είτε αυτή του Άρη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ