NBA

NBA: Ο Μπρόνι Τζέιμς... κόντυνε 6 πόντους στο Draft Combine, αλλά είχε μερικές εντυπωσιακές μετρήσεις στα δοκιμαστικά

NBA: Ο Μπρόνι Τζέιμς... κόντυνε 6 πόντους στο Draft Combine, αλλά είχε μερικές εντυπωσιακές μετρήσεις στα δοκιμαστικά
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι μετρήσεις του Μπρόνι Τζέιμς στο NBA Draft Combine έδειξαν αρχικά ότι είναι... έξι πόντους κοντύτερος από ότι δηλώνεται εδώ και χρόνια, ωστόσο οι υπόλοιποι αριθμοί του γιου του ΛεΜπρόν ήταν αρκετά εντυπωσιακοί.

Ο Μπρόνι Τζέιμς... κόντυνε. Ο νεαρός γκαρντ συμμετέχει στο NBA Draft Combine στο Σικάγο ενόψει του NBA Draft 2024 και οι σωματομετρικές μετρήσεις του έδειξαν αρχικά ότι το ύψος με το οποίο δηλώνεται εδώ και χρόνια (1.93 μέτρα)... δεν ισχύει.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, ο Μπρόνι μετρήθηκε στα 1.87 μέτρα χωρίς παπούτσια, σε μία είδηση που προκάλεσε εντύπωση σε κάποιους. Σε άλλους πάντως δεν προκάλεσε είδηση, αφού παραδοσιακά οι παίκτες δηλώνοντας ψηλότεροι όταν αγωνίζονται στο κολέγιο, αφού συχνά μετρούνται με παπούτσια.

Αν εξαιρέσει ωστόσο κάποιος το γεγονός ότι ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι κοντύτερος από ότι δηλωνόταν, τα υπόλοιπα νούμερα που αφορούν τις σωματομετρικές μετρήσεις του και τις αθλητικές του επιδόσεις ήταν πολύ καλά.

Συγκεκριμένα. ο Μπρόνι ζυγίζει 94 κιλά, ενώ έχει εντυπωσιακό άνοιγμα χεριών, που φτάνει τα 2.01 μέτρα! Παράλληλα, το επιτόπιο άλμα του χωρίς φόρα ήταν 81.3 εκατοστά, ενώ το επιτόπιο άλμα του με φόρα έφτασε το 1 μέτρο και 2 εκατοστά (4η καλύτερη επίδοση όσων παικτών μετρήθηκαν).

Την ίδια στιγμή, ο Μπρόνι Τζέιμς είχε καλή εικόνα και στα shooting drills, αφού σε μία άσκηση είχε 19/25 τρίποντα, ενώ σε μία άλλη άσκηση (που απαιτούσε κίνηση και σουτ, σε ένα τεστ αντοχής και ικανότητας να σουτάρει κάποιος κουρασμένος) είχε κάποια στιγμή ένα διάστημα 1 λεπτού και 15 δευτερολέπτων που δεν έχασε σουτ.

Με βάση όσα αναφέρονται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, οι απόψεις για τον Μπρόνι εξακολουθούν να... διίστανται. Κάποιοι πιστεύουν ότι αξίζει να επιλεγεί στο NBA Draft - και τον συγκρίνουν με τον ΝτιΆντονι Μέλτον των Σίξερς και τον Κουέντιν Γκράιμς των Πίστονς - ενώ άλλοι λένε ξεκάθαρα ότι αν δεν ήταν ο γιος του ΛεΜπρόν δεν θα γινόταν καν τέτοια συζήτηση για έναν γκαρντ με ύψος 1.87 μέτρα που είχε 5 πόντους μέσο όρο στην πρώτη χρονιά του στο κολέγιο.

Αυτό ωστόσο που έχουν συμφωνήσει όλοι είναι ότι πολλά θα κριθούν από την εικόνα που θα δείξει τις επόμενες ημέρες ο Μπρόνι και κυρίως το πώς θα συμπεριφερθεί στα εσωτερικά διπλά που θα διεξαχθούν.

TAGS NBA ΗΠΑ NCAA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ