ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικοπολίδης: "Παίξαμε όπως θέλω"

Νικοπολίδης: "Παίξαμε όπως θέλω"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Νικοπολίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ, στην ομιλία του προς τους παίκες στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις το πρωί της Τρίτης (22/1).

Αυτή ήταν η δεύτερη προπόνηση υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας, Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 42άχρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας μοίρασε συγχαρητήρια και ευχαρίστησε τους παίκτες για το γεγονός πως αφομοίωσαν τον τρόπο παιχνιδιού θέλει να εμφυσήσει στην ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

" Είμαι ευχαριστημένος έτσι όπως αγωνιστήκατε κόντρα στον ΠΑΣ. Σε μία ημέρα αλλάξαμε το παιχνίδι μας και παίξαμε με τον τρόπο που θέλω εγώ να σας μεταφέρω.

Πρεσάραμε ψηλά τον αντίπαλο, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και φτιάξαμε φάσεις μέσα από την πίεση που ασκήσαμε. Μας περιμένει πολλή δουλειά ακόμα...", υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος προετοιμάζει κανονικά το προσεχές παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Θα βρίσκεται σίγουρα στον ερυθρόλευκο πάγκο στο ματς της 19ης αγωνιστικής, ενώ σε περίπτωση που έρθει ο νέος κόουτς θα παραμείνει στο προπονητικό επιτελείο ως πρώτος βοηθός.

Στην προπόνηση της Τρίτης (22/1) οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν με πολλές ασκήσεις στην τεχνικής, την κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ, ενώ στο δίτερμα, σε πολύ μικρό χώρο, έδιναν την μπάλα ύστερα από τρεις επαφές, κάνοντας γρήγορη ανάπτυξη και άμεσα τελειώματα φάσεων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ